Stoklarýn bir kýsmý sanýrým inþaattan kaynaklanýyor.
Stoklarýn bir kýsmý sanýrým inþaattan kaynaklanýyor.
inþaatý kendi yapmýyor konut ofisleride almadýlar keza alsalarda adam ben satacam demiyor bunu genel kurulda tüm türkiyeye ilan ettiler yani o daire tükkanlar satýlmayacaðýndan duran varlýklarda görünecek satýlmak için karar alýrlarsa stoklarda yada yatýrým amaçlý gayrimenkullerde gösterilecek þuan inþaat stoða etkisi 0 tl ve inþaat tammalanýncada büyük ihtimal 0 olucak
stok tarým hariç tamamen pamukta aldýklarý pozisyon ile ilgili
bu dönem tekstil yavaþtýr 2. çeyrekte borç düþüþünü daha net göreceðimizi tahmin ediyorum
bu çeyrek 800 milyon ciro yaklaþýk 42-43 milyon dolar bekliyorum geçen sene yaklaþýk 52 milyon dolar ciro yapmýþtýk yaklaþýk %20 dolar bazlý düþüþ bekliyorum
infonun vermeside kötü bilanço kaynaklý olabilir
bilanço kötü gelmesi kuvetle muhtemel
daralan marjlar azalan kapasite kullaným oranlarý dolar bazlý düþecek ciro
tek seferlik çýkan kýdem tazminatý varlýk deðerleme sebebi ile artacak amortisman giderleri vs
ama ne olursa olsun bu fiyatlar artýk ayýp kaçýyor
stoklar normalleþince döviz riski 40-50 milyon dolarda sabitlenir oda zaten enerji borcu direk döviz kazanýyor
tekstil geyrimenkul tarým direk özkaynaða dönmüþ olucak stok dahil 0 borç
þu pamuk pozisyonunu almasalar geçen yýl içinde rahatlýkla 1.5-2 dolarlar görülebilirdi
bu seneye kalmýþ olsun
**maðzacýlýkta büyüme oldukça olumlu umarým mendereside o þirkete bir miktar ortak yaparlar
ukrayna rusya savaþýnda gördük ihracat kanallarý kapandý riski yaymak her zaman iyidir iç piyasadada kuvvetli olunmalý
Son düzenleme : tarik1234; 13-04-2023 saat: 10:17.
Ýyi aile çocuðu tombul parmak iþ baþýnda
Bakalým nereye kadar sürecek parmaklamalar
Seçimlerden sonra faizler yükselir mi?
Yüksek faiz de borsa ne olur?
Ben þahsen 45 ve üzeri faiz bekliyorum.
Normal reel enflasyon un altýnda fakat fazlasý daha vahim olur.
Birikmiþ bir kkm var.
Olasý bir USD artýþýnda hazine bunu karþýlayabilir mi?
USD 25 olsa sadece kur farký 500-600 milyarlar?
Bence seçim sonrasý biraz sýkýntýlý gibi.
Herþeyi halýnýn altýna süpürdüler. Þimdi kokmaya baþlýyacak.
Yarumu olan arkadaþlar?
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
banka %45 kredi faiz oraný çekti.. bana %11 tl bazlý aranýzda borç verecek adam varsa sýnýrsýz alýrým noter anlaþmalý mal mülk ipotekli. yeterbki bu orana razý enayi bul.. adamlar bulmuþ. borç çok demek neyin kafasý.
bu orana sýnýrsýz kredi alsýnlar no sýkýntý hatta fazlasýyla pozitif..
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
kimden alýyor acaba yüzde 11 ile borç bankalarý fonladýðý gibi bunlarýda mý fonluyor*?
Yer Ýmleri