Alperen Ocaklarý döneminden tanýdýðým bir büyüðüm vardý,
Mustafa Kemal Atatürk’e mesafeli olup kendisini de þeriatçý olarak tanýtýrdý. Bürosuna girdim az önce 3-4 yerde Mustafa Kemal fotoðrafý gördüm. Biraz takýldým “yanlýþ tanýmýþýz” dedi, iç geçirdi.
https://twitter.com/SenusiTekkesi/st...99600347467776
Bu kendilerine Kemalist diyen þapþallar, iþbu projenin hedefinden bihaber olarak Atatürk'ün toplum nezdindeki saygýnlýðýný -kasten- örselemek için ellerinden geleni yaptýlar ve yapmaya devam ediyorlar...Kemalist ne yaw, faþist gibi, anarþist gibi...Atatürkçü olum onun adý...Atatürkçülük !...
"Ben her þeyden önce Türk milliyetçisiyim, Misak-ý Milli bu milletin kaderidir, bir gün Türk birliðinin gerçekleþeceðine inanýyorum" diye söylediklerini, inandýklarýný, vasiyetlerini yazýyoruz dönüp dolaþýp Kadir Mýsýroðlu'na baðlýyorlar mevzuyu...Laiklik ayaðýna adamcaðýzý inançsýz göstermek için ne çabaladý zamanýnda bu çapsýzlar....
"yanlýþ tanýmýþýz"
Tanýtan utansýn...
*
Toplum olarak bu çizgiye gelip Atatürk'ün Türklük deðerinde buluþmadýðýmýz sürece birlik olmamýz zor gözüküyor...Rahmetli'nin bahsettiði milliyetçilik hiç bir zaman dini sömürmemiþtir abi...Türk'e Ýslam'a yaptýðý hizmetler için deðer vermiþtir her daim... Siyasi söylemde ortak zemini oluþturmak için gerekli olan yol budur...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri