Nil Satis Nisi Optimum
aywaaa;
senin hem anadan
hem babadan selanikli ,sadece kocadan rizeli nal topladý bea.!
anadan rizeli, babadan selanikli %30'u aþtý.
hem anadan hem babadan rizeli %53 (rakama tikkat, plaka bea..! )
stres kalktý
artik borsamýz abd borsalarýyla birlikte ve de ayrýca düþebilüu bea !
11 temmuzdaki 13 milyarlýk hazine tahvil itfasýnýn ne þekilde oluþacaðý borsalarýmiz ve faizin yonü konusunda önemlidir diye düþünüyorum.
Bu hükümet gidene kadar piyasalarda aþaðý yönlü testere formatý hakim olacaktýr. Aksi pozisyon alan herkes piþman olacak, demedi demeyin. Ne demiþti Cumhurbaþý güçlü olarak gelirsek faiz konusunda farklý yaklaþýmlarýmýz olacak diye. Þimdi bunun ceremesini piyasalar çekiyor, çekmeye devam edecek.
Militarist projeler nedeniyle (asker-polis istihdamý ile) para pompalanan bölgeler akp-mhp'yi iktidar yaptý. Þimdi iktidar finansal göstergeleri bozan bu projelerin esiri durumundadýr. Piyasalar iktidarýn çýkmaz sokakta olduðunu fiyatlýyor. 2019 yerel seçimlere kadar idare edebilseler baþarý saysýnlar.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Devammmmmmmm
devlet dogru yolda, piyasalar varsin, iyi olmasin.
amerikanin besledigi ve silahlandirdigi kiralik katilleri
5000 tir silahla i etrafimizi cevrelerken ,
bir sonraki adimda bizden parca koparmak icin.
amerikanin 40 senedir yetistirip , bugunlere hazirladigi usaklari
tsk nin altini ustune getirirken,
Amerika basta donanma olmak uzere tum
tsk yi usaklari vasitasiyla ele gecirmeye calisirken
beri taraftan rum, isr, amerika birlikte dusman addettikleri
Turkiyeye karsi akdenizde tatbikat ustune tatbikat yaparken
bu millet yine en dogru secimini yapmistir.
Kaybedenler kriz muhabbeti yapmaya devam ededursunlar.
Bu hükümet enerkenhaziran 2023 e kadar iþ baþýnda boþ hayal kurma. A yrýca zibidi muharrem YSKnýn önünde yatacaðým dedi ben bekledim kendisi gelmedi bi daha ki seçime benden nah oy alýr.Televizyonda paþa görse pa, pa, pa þa, þa, þa, çok yaþa diye tezahürata baþlayan ve esas duruþa geçenzihniyetin evaneleri Erdoðanýn askeri vesayeti kaldýrmasýyla apolet sökmeye kalktý. Zibidi kýlýklýya bak sen.
Son düzenleme : ayne; 26-06-2018 saat: 10:36.
Yer Ýmleri