https://twitter.com/sahinhuseyinnn/s...26131834724354Adliye önünde iki adet kobra bekliyor.
Plaka : 27 JAA 191
Jerablus'un J si gidince kalýr sana 27 AA 191
![]()
https://twitter.com/sahinhuseyinnn/s...26131834724354Adliye önünde iki adet kobra bekliyor.
Plaka : 27 JAA 191
Jerablus'un J si gidince kalýr sana 27 AA 191
![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Akdenizdeki sondajý önemsiyorum.
Ülkemiz denizlerde arayýþ peþinde.
Ýhtiyacýmýzý karþýlayacak kadar petrol veya doðalgaz bulunabilirse dýþ ticaret dengemiz rahatlar.
Yýlda iki sondaj yapabilecekmiþ gemi.
Ikinci bir gemi daha alýnýyormuþ.
Tekfen holding israil gazýný turkiyeye getirecekti. O iþ beklemede.
Ancak Tekfen Adana civarýnda çok büyuk dogalgaz depolama tesisi kurmakta.
Tablonun tamamýna bakýnca 3-5 yýl içinde o bolgede gelismeler bekleyebiliriz.... bea..!
Kuzunun sesini yenge kesti galiba.
"Cafer sýçtý bez getir" hesabý þimdi Dilaver bez getiriyor... diye gözlemliyorum.
Bea..!
Yillardir bekledigimiz ATMACA gemisavar fuzesinin seri uretim sozlesmesi sonunda imzalandi. Hayirli olsun.
Yakinda kara konuslu bataryalari da hizmette goruruz umarim.https://twitter.com/TRex_SSSTüm testlerden geçer not alan ve 107 kiþilik mürettebatla göreve baþlayan TCG Burgazada, 4 Kasým’da inþa edildiði Ýstanbul Tersane Komutanlýðý’ndan donanmaya katýlacak.
Cumhurbaþkaný Erdoðan’ýn da katýlacaðý törende serinin son gemisi TCG Kýnalýada da tanýtýlacak
Bu tip haberler dikkatle takip edilmekte...Ve zamanlamalar oldukça manidar oldu...Takip edenler bilir, uzuun zamandýr "artýk demokrasi, insan haklarý, özgürlükler safsatalarý bitti, dönem bam bam dönemi" diye yazmaktayýz...En sonunda Brezilyalý kardeþlerimiz de manyaðýn birini getirdi iþ baþýna...Merkel gitmeli, Macron yerine Le Pen gelmeli derken de hep ayný þeylerin mesajýný verdik esasýnda...Mesela AB derhal daðýlmalý abi...Bizim gibi her an operasyon çektikleri bir ülke açýsýndan bu tip birliktelikler uzun vadede her zaman zararýmýza...Atalarýmýzýn hep dediði gibi "sýkýyorsa tek tek gelin a.q." durumlarý...
Ulen, bu atalarýmýz okuma yazmasý yokmuþ emme çok akýllýymýþ yaw...Demekki çok gezen bilirmiþ abi...Gelsin nobelim artýk bu kadaren tespitten sonra...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
4 ileti de öyle desek, bizden bi nobel mobel çalý$ýrr.. )
Geçen gün oylama yaptým ...2 kiþi katýldý abi, diðeri çekimser kaldý ben evet deyince devam durumu oluþtu...Bakma sen bam bam felan dediðime; temokrasiye inancýmýz sonsuz abi : Yaþasýn Cumhuriyet !...
Konu þu tabikine, baktýðýn her fotoðrafta Türk Bayraðý yerine reco görüyorsan kýlinik vakasýn demektir...Tedavi þart...Bakýrköy en bilinen mekan bu gibi durumlarda...Tanýdýklar da var, yardýmcý oluruz abi, millet olaraktan yardýmseverizdir biliyon...Belki de bilmiyon, hani kan, gen felan...Olabilir, saygý duyarým...Saygý duymak benim iþim abi...
Yer Ýmleri