Karanlıkta güzel çıkış yaptı. Umarım devamı gelir. Bu kez farklı. 1 gün yükselip dönmedi.
Karanlıkta güzel çıkış yaptı. Umarım devamı gelir. Bu kez farklı. 1 gün yükselip dönmedi.
14 subat ta gündem aciklanmis. Detayı göremedim. Var mı bizim konu?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asıl gündem toplantı gününde tam toplantı başlayacağı zaman açıklanıyor. Yani pazartesi saat 2 de. Hissedeki harekete bakılırsa bir duyum alınmış olabilir. Ama yanlış alarm da olabilir. Umarım bu kez olur. Hem bu hem eczacı grubunda hareket olur.
Teknik olarak direnç bölgesi desteğe dönüşmüş gibi yeni bir tur atakla zirve denemesi yapması lazım.
Spek kardeş müsait olunca bir deneyiver gözümüz yollarda kaldi.
Kaç seneden sonra biri hazır gelmiş dümene oturmuş kayalıklara toslamadan açık engin denizlere yelken açalım.
Bu alış yıllar önce de olabilir...
Yıllar önce metin dye biri aramıştı..
Hisseler ile niyetimizi anlamaya çalışmıştı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Elinizdekileri mi istemisti?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kastı ama .Gelmıyor evladım zorlama .
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Ağalar siz ayakta yatıyorsunuz şirketin yıllık karı 30,9 milyon olmuş .
Fk:37 olmuş
Dokuz aylık karı 400 bın TL ıdi.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri