sen bukadar mal aldin yaklasik 40 milyon para bagladin ama gidip banka kagiti yada gözünü kapatip herhangi bit bist 30 kagiti alsaydin daha cok kazanmazmiydin bi düşün dedigimi...gelip bizim gibi kucuk yatirimciyla aşık atiyorsun namina yakiştimi...
sen bukadar mal aldin yaklasik 40 milyon para bagladin ama gidip banka kagiti yada gözünü kapatip herhangi bit bist 30 kagiti alsaydin daha cok kazanmazmiydin bi düşün dedigimi...gelip bizim gibi kucuk yatirimciyla aşık atiyorsun namina yakiştimi...
Sn paydasim büyük ihtimal uçar pilini pırtısını toplayıp kaçtı tahtadan malı biz sırtladık birde asıl tahtacı var.
Yakında twitcilerden bir ekip işi devralır.
Aslında kimseye ihtiyaç yok piyasa görebilse fırsatı kendiliğinden gidecek tahta sonuçta arazi başka bir şey değil fiyat belli.
Yıllardır bu kağıtta bekleyenlerin alternatif maliyetlerini düşünürsek, çok büyük zarardalar.Bunun dışındakiler 5, 10, 15 .. kat yükselmişler.Hala da yükseliyorlar.Buranın yatırımcıları ise bir umut bekliyor.Gerçekten büyük bir risk.Beklenen yükseliş gelmez ise borsadaki böyle bir ralli ne zaman bir daha yakalanır, bilemiyorum.
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
bence satmadi ozdemir ucar...sadece satti gibi gosterip diger hesablarina aktardi...tabii bu aktarma esnasinda araya kaynak olunacagini hesap edemedi..dedimya bi acemilik yapti simdi o malin gelmeyecegini anladiginda kafasina dank edecek...bunlar hala akillarinda eski kucuk yatirimci var zannediyorlar..zararina elllerinden alirim hesabi yapiyor...ölü öldügünu tabutta kalkmaya calisirken kafasini tabuta vurdugunda anlarmis öldugunu...bakalim bizim özdemir ucar kafasi tabuta ne zaman vuracak ozaman anlayacak o malin gelmeyecegini...
Satmis ya da satmamis cep to cep yapmis diyelim. Aslolan fiyattir. Suan almak isteyene 200 altından mali veriyorlar. Dolar bazli bakarsak yıllardır dolandığı fiyatlar. Asil trajik olan, bence, suan ki ekonomik konjonktürde turkiyenin dolar bazli insanlar emlaktan ciddi para kazandılar reel olarak. Bizimki hiç emlak muamelesi görmüyor. Bistteki sermaye düşük hisse olarak da is görmüyor. Toplanamamis belli ki.. nasipten ötesi olmuyor bazen. El mecbur bekliyoruz...
fiyat hareketlerindeki eski oynaklık düşünülünce Uçar"ın satmış olması bana da mantıklı geliyor. Speğimiz köpeksiz köy buldum değneksiz gezerim modunu açalı çok oldu. tahtada spek dışında güçlü bir oyuncu olsa böyle olmazdı. maalesef son 1 yılın en kötü seçimlerinden birini yapmışız, 1 yıl önce bugün sasa ya da thy bile alınsa 5x yapıyordu paramız. bu haftadan zaten bir şey beklemiyorum, önümüzdeki hafta da aynı şekilde ama sonraki haftadan umutluyum.
2023 yili bizim olsun..ben bu yildan hic bisey beklemiyom.. haa bu yil bi sey cikarsa bingo derim
Yer İmleri