Eski camlar bardak oldu artýk yýllardýr burada kahýr çekiyoruz günlük aylýk yýllýk yatýrým yapmadýk buralara yýllardýr patronice týrnak makasýyla canýmýzdan can alýp ömrümüzü yedi bu günolmuþ 1.31 tl abartýlacak biþey yok ortada bu bir lütuf deðildir günlükçü ve aylýkçýlar sevinsin bizim maliyet 1.82 tl neyine sevineyim..Ha biþey daha burada bazý kiþiler yazmaya yorum yapmaya baþladýmý buranýn keyfi huzuru kaçtýðý gibi benimde borsa þevkim kaçýyor sürekli gevezelik çekilmiyor be birader..Mücahit Ören ble senden daha insan evladýdýr..
ortaklardan biri baþka bir sitede grafik çizmiþ, hedefe çok þaþýrdým. Belki siz de gördünüz. Hedef 17 TL. Dedim ne oluyor aða. Aman ha buna aldanýp hisse almayýn. Þu kesin ki bu adamlar borsanýn en vurguncu timi. Maliyeti yüksek olanlar da bir an önce kurtulur inþallah. Asla ytd
Baþkent, demokrat ve diðer uzun vadede kahrýný çekenlere de afiyet bal þeker olsun. Gözünüz aydýn. Bana Nasip deðilmiþ bir soysusuz lafýna bir an kanýp 12 yýllik zamanimi harap ettim. 0,43 kuruþtan satmama sebebiyet veren yorumlarý yazan kalleþ köpek bu hisseden kazandýðýn her kuruþ zehir zýkkým olsun.
oo SN nacial hoþ geldin bu gün buralar nostaljik ünlü geçidi gibi![]()
Sayýn demokrat buralarý görmeði çok istemiþti.Rabbim gani gani rahmet eylesin.. Herkese bol kazançlar..
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýymetli albul72,demokrat kardeþimize ve cümle geçmiþlerimize Allah rahmet eyliye..Ruhlarý þad mekanlarý cennet olsun..Özellikle demokrat kardeþimizin bu günleri görmesini arzu ederdim ancak takdiri ilahi öyleymiþ ailesine ve çocuklarýna Rabbimiz olan Allah sabýrlar ihsan eylesin inþha Allah..Amin..
Yer Ýmleri