Bekliyorum, þapkasýndan baþla...........
Bekliyorum, þapkasýndan baþla...........
Erah24 erzincan, aðzýna,gönlüne saðlýk,yüreðine,aklýna,fikrine saðlýk bahsettiðin iblisi günlerdir taþlýyorum ama mümkün deðil gitmiyor çünkü ar damarý yýrtýlmýþ haya edep kalmamýþ ne söylersen söyle daha yokmu diyor..Çok yüzsüz birazda kýzýþmýþ hemde çok kýzýþmýþ kudurmuþ biz yola getiremedik belki senden utanýr haya eder...
"Türkiye Hastanesi
Türkiye Gazetesi Hastanesinin 63 uzman doktoru ile 354 saðlýk ve idari çalýþaný ortalama, günlük 750 poliklinik muayenesi, aylýk 800 yatan hasta tedavisi ve 650 ameliyat iþlemi gerçekleþtirmektedir. Toplam 125 hasta yataðý, 7 ameliyathanesi, modern donanýmlý laboratuvar ve taný üniteleriyle giriþimsel taný ve tedavi yöntemlerinin uygulandýðý Türkiye Gazetesi Hastanesi, sektöründeki teknolojik geliþmeleri adým adým takip etmektedir."
Ýhlas Holding in %100 sahip olduðu(holding uhdesinde) Türkiye Hastanesi hizmetlerinden yararlanmasý gereken maðlukatlar var.
Yatýrým deðil, "saðlýk tavsiyesidir."
Holding sayfasýndan alýntýdýr.
son beþ yýlýn dibinde hisseleri görünce,Aferim bana diyorum.ALLAH nazardan saklasýn.ihlas 30 krþ ken bugün 55 krþ.ya 5 yýl önce 10 tl den o hisselerden alsaydýk,5 yýl sonra bugün 5.50 of of nekadar üzülen küçük yatýrýmcýlar var kimbilir..
Aslan spek cansýn can. 2020 nin nisan ayýndan beri beklediðim ,kutsal 53 rakamýný tekrar gösterdiðin için çook teþekkür ederim.
Ýhlas yatýrýmcýlarýnýn sýrtýndan geçinen, yatýrýmcýlarýný yýllardýr süründüren bu asalak speðe cansýn can demek de neyin nesi oluyor?
Dolayýsýyla kukla speðin ondan habersiz iþ yapamayacaðý, hatta bizzat speðin kendisi olan hýrsýz, talancý mücoit ve taifesine de mi þimdi sen cansýn can diyorsun yani?
Daha önce de yalancý, talancý mücoit ve taifesini haklý görmüþtün. Kiþilik ve cinsel problemlerini de geçtim artýk, ama ne diyeyim, sana böyle yazýlar yazmak da yakýþmýyor deðil aslýnda. Oksijen tüketmeyen beyninden normal bir fikir bekleyecek deðilizherhalde.
(Þu forum, kimlerin domine ettiði bir yer haline geldi Allah'ým. Hiç okunmasa da olur artýk. Bir yandan uzaylý Asude, diðer taraftan oksijensiz mahir. Neyse ki klavyesi bozukdan yana bu aralar kafamýz biraz rahat. Ýti an, çomaðý hazýrla.
)
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Eger ben biþey dedimse muhakkak bir dayanaðý vardýr.Tipik bir osuruðun %59'u nitrojen, %21'i hidrojen, %9'u karbondiyoksit, %7'si metan ve yalnýzca %4'ü oksijendir..Her sýkýþmada retumdan ses ederek çikan sensin.onun için sen kesinlikle osu...sun
Sen kimsin ki yazdýðýn saçmalýklarýn bir dayanaðý olsun. Altý üstü beynine oksijen gitmeyen, üstüne üstelik yalancý bir sahtekarsýn. Ayrýca senin esas uzmanlýk alanýnýn ve master dalýnýn da "osuruktan teyyare, selam söyle o yâre" olduðunu anladýk mahir. Biz oksijeni senin beyninde var mýdýr acaba diye ararken, sen osuruðunda o da sadece %4 olduðunu bizlere söylemiþ oldun.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri