2020 gündemi çok dolu sanýrým,usd ilaç sektörü bütçesi ne zaman onaylanacak? en azýndan bu virus illeti bitseydi dicem ama daha sýrada, orta doðu, akdeniz, bide sam amcanýn þapkadan çýkaracaðý tavþanlar var.
2020 gündemi çok dolu sanýrým,usd ilaç sektörü bütçesi ne zaman onaylanacak? en azýndan bu virus illeti bitseydi dicem ama daha sýrada, orta doðu, akdeniz, bide sam amcanýn þapkadan çýkaracaðý tavþanlar var.
5 - 10 yýllýk sizin gibi uzuuuun yýýlar 1000 kiþinin elinde ortalama 250 k lot olsa toplamda 250 milyon lot yapar bu da dolaþýmdaki toplam hissenin yaklaþýk % 40 na tekabül eder
250/682 = % 37
Bu hesaba göre patronun çoook ivedi bedelliye gidip hissede operasyon yapmasý gerekiyor ki
Yükselteceði hisseden para kazansýn.
Aletlerde yaptýðý gibi.
Diðer taraftan ihlas inþaat holdingi GM ile birleþitirip Ýhlas holdinge yaklaþýk 300 milyon 0 maliyetli hisse kazandýrýp onu da aletlerde gazetede ve holding de operasyon için kullanýyor.
Son iþlem Holdingde onunla birlikte bu 20 yýllýk 1 tl altý serüven sona erecek
( 20 yýlda 3 sene 1 üzeri kalmýþ).
Gazetenin 4 tl üzerinde kalmasýnýn sebebi bilançosunda 100 milyon üzerinde arazi arsa vardý yatýrým için muhtemelen kanalla iliþkilidir.
Aletler tatmin edeci seviyelerde ve 4 geçecek gibi
Yayýn ise yayý çok ama çok gerildi izlemede...
Ytd...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta ben yavru kaðýtlar ve dahi holding için bundan sonra gelebilecek iyi haberler için endiþe bile ediyorum. Çünkü bu adamlarýn birçok iþi ters ve para kazanma yöntemleri ancak kendilerine güvenen yatýrýmcýlarýný terse düþürmek planlarý üzerine kurulu.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Hay allahim yigmissin gene altlara lotlari🤣
Bu ülkede birazcýk hakkaniyetli adalet varsa þayet senin hýrsýzýn benim dolandýrýcým olmaz kardeþim adalet bakan'ý ne diyor kimsenin yanýna kar kalmamalý ama kaldýðýnýda( 4 eski bakan daha niceleri)ve BÝST'te dolandýrýlan zarara uðratýlan helal birikimlerinin nasýl alavere dalavereyle bu (mücahit Ören,Rýza kutlu ýþýklar,Þevket Aksoy ve Ragýp Arsan,Latif Ünal ve babasý Yaþar Ünal gibi daha nice soyguncu iþadamlarý)kiþilerce ellerinden alýndýðýný pekala biliyorsunuz o zaman gerçek adalet tecelli etmeli bu þahýslarýn tüm varlýklarýna Kayyum atamasý yapýlmalýdýr diye haykýrýyorum yoksa adalet mülkün temelidir diyip sonrada hatýrlý nüfuslu kiþilere ayrýcalýklý davranýrsanýz korursanýz iþte bu hakkaniyetli,adaletli bir adalet olmaz .. ÝHLAS HoLDÝNG ve ÝÞTÝRAKLERÝNE TÜM MAÐDURLAR için KAYYUM ATANMASINI TALEP ve ARZ EDÝYORUM..Burada deðindiðim önemli konular al sat tavsiyesi içerikli nitelikli yorumlar deðildir..YTD..Please!!Siren'm çok yoruldum,bunaldým lütfen bir 42 çay rica edeyim sýcak sýcak
belki kanýmca iyi gelir ..Kardeþimi ve çayýný seviyorum
![]()
Son dönemde 80 li fiyatlarda beklediði için bir süredir buralarda bir maliyet oluþmaya baþladý gibi görünüyor. Eðer 92 üzerine atarsa sonrasý güzel olur gibi inþallah. Her yerde olumsuz yorumlar ile yönlendirmelerde ciddi anlamla bir artýþ var gibi duruyor.
Genel ekonomide bozulma olmadýkça benim hiç ama hiç çekindiðim bir þey yok. Ýnþallah güzel günleri bu tahtaya yýllardýr emek veren küçük yatýrýmcýlar görür.
Spek ayakçýlarýnýn üç günlük hesap açýp yönlendirme yapmaya çalýþanlarýn laflarýný umursamayýn. Kendi bildiðiniz ve olacaðýný tahmin ettiðiniz ne varsa ona göre hareket edin..
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Al Sat Önerisi Deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Bu 0.88 den 15 milyon lot alan zati muhterem acep babasýnýn hayrýna mý aldý. Kafamda deli sorular
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri