Hus kafana bileyim düþtü [emoji23]yoksa bir yerleremi çarptýn senden böyle sözler duymak, yinede aðzýna saðlýk
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hus kafana bileyim düþtü [emoji23]yoksa bir yerleremi çarptýn senden böyle sözler duymak, yinede aðzýna saðlýk
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Küçük CO,hükümet ,spk ve ( Hakan atilla'lý ) bist bu gün için yanýnda istediðini yapabilirsin soygunlarýna devam edebilir tüysüz yetimlerin haklarýnýda yiyebilirsin yatýrýmcýlarýn þeylerinide yiyebilirsin ama unutma senin ahir alemde muhakkak hesaba çekileceksinde o ayrý mesele ben bu dünyada çekileceðin hesaptan bahsediyorum keser dönecek sap dönecek gün gelecek devran dönecek hesap vereceksin o gün kollarýna kelepçe takýldýðýnda çok mutlu olacaðým büyük bir haz alacaðým hapsi boyladýðýn an o büyük günü sabýrsýzlýkla bekleyeceðim..Ben bu temenni ve dilekleri kendim için deðil Türkiyede maðdur ettiðin ocaklarýna incir aðacý diktiðin paralarýný gasp ettiðin (Güzinler Þrketi gibi) mazlum insanlar için istiyorum zalýmlarýn en zalýmý seni o zaman parlementoda kurtaramayacak.. Allah büyük ,gün ola harman ola göreceðiz bakalým elmi yaman beymi yaman..Ýçi boþ ÝHAVE iþtirak hissesi 4.00 tl tüm iþtiraklere sahip koca Ýhlas holding =0.70 krþ hadi bakalým herþeyi kitabýna uyduru uyduru veriyorsun hadi gari koley gesin bakaam Koca Devlet el koymayýp kayyum atamadýðýna göre rahat rahat yeyip içip göbeciðini kaþýyabilirsin fýrýldak sülün osman kýlýklý..
Daha cesaretli olman lazim spek, daha once de dedik hic dinlemedin. Ytd![]()
bu ortamda ihlas çok çok iyi fiyatta gazete piyasa dolandýrýcýlýðýndan ceza almýþ virüs savaþ cabasý
çok ilginç bir þekilde virüs bize yaradý petrol fiyatlarý düþüyor ihracat artýyor sanki virüsü biz çýkardýk
ihlas ayný tas ayný hamam bu ortamda yatýrým yapan ky yi kutlamak lazým
yorum ile kafa yorulacak bir kaðýt deðil
Kabilem vakti zamaninda sana bir kelam etmistim, belki sayfalar once belkide arsivler... artik ustalik belgemizi aldik, simdilik kal saglicakla.
Sayýn siren 72 kurusa ihlasmý olur
Ben kendi adýma rahatým 2 tl yi ekranda görecegými ümit ediyorum
Tahtacý asagý basarak hala holdingleri bedava alma derdinde
Yukarý sürmeden ne alýrsam kardýr hesabý güdüyor
Diger hormonlu ihlaslardan en kelepiri ve en riski azý bu
85 den yukluce aldým tum gucumle almýstým 72 lerden alacak param kalmadýgý icin alamadýg ma üzülüyorum
Hele 69 rakamý kelepirdi umarým degerlendirenler olmustur.
Yazýlarýmýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir.
Bugun 71 kapanis oldu , oluyor yani kibirli. Suan dunya endexleri fena durumda. Umarim tez elden toparlanir, ihlas gene iyi dayaniyor simdiye kadar 5x leri gorecegimizi tahmin ediyordum hayirlisi olsun, ...hala cok yakindan takibimde , hele forex brent de olanlara allah sabir versin. Artik portfoyleri koca bir 0 oldu.
Dunyada cok saglam operasyon var gibi hissediyorum, umarim sag cikariz bu surecden.
Yer Ýmleri