Tavan bile olsa anlam ifade etmiyor,kepçe ile aldilar, kaþýk ile verirler inþallah iblisler???
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan bile olsa anlam ifade etmiyor,kepçe ile aldilar, kaþýk ile verirler inþallah iblisler???
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%40 düþüyon ama yukselmek ýcýn %80 gerekýyor onu napacaz [emoji23]
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse defter deðeri 0.60. Nitelikli varlýklarýnýda yüksrk oranda elden çýkardý. Þimdi Kanal ihaleyi dayanan gaberlere bakýyor hersey. Bu kanal iþi olmazsa bu iþ zor
Günaydýn arkadaþlar,
Geçen gün sevgili baþkent'in bahsettiði konu hakkýnda sebahattin önkibar'dan sonra Soner Yalçýn da dün yazmýþ. Bu iki gazeteci de ortak noktada yazýyorlar. Ýkisi de ya gerçekleri yazýyor, yada zaten zor durumda olan grubu iyice batýrmak için yazýyorlar. Burada bi mücadele ve belki de müdahale olacaðýný , geldiði seviyeye tekrar dönüþünün o kadar kolay olmayacaðýný düþünüyorum. Hisseden þimdiye kadar çýkmadýk bekliyerek göreceðiz . Olaylarýn gönlümüzce geliþmesi dileðiyle...
Trumb amcanin 50 milyar dolari aldigini duyunca nasi costu abd borsalari,
Kabilem diyorumki bist ten sonra abd borsalarini da yoklasak mi ilerleyen donemlerde.
Son düzenleme : Siren; 14-03-2020 saat: 10:54.
vakti zamanýnda,donald amca, tacmahal plazasýnýn borçlarýný(yapýmý için aldýðý) ödemeyince batmanýn eþiðine gelir, Bilin bakalým bu borçlarý nasýl ödemiþtir.![]()
Haber Linki paylaþtýðým konu ile ilgili olarak Ýha ve Türkiye gazetesi tarafýndan yapýlmýþ olan haberlerin linki silinmiþ bilginiz olsun arkadaþlar. Ahmet Taçyýldýz isimli þahýsla ilgili olarak Türkiye Gazetesi tarafýndan yapýlmýþ olan haberlerin tamamý silinmiþ ve Ýha tarafýndan yapýlan haberlerde.
Googleye girip Ahmet Taçyýldýz Türkiye gazetesi yazýn aratýn veya iha yazýn aratýn haber çýkmýyor. Ýhanýn baþlýðý çýkýyor ona týklayýnca da site ana sayfasýna yönlendiriyor.
Bakalým bu iþin sonu ne olacak. Ben olumsuz deðilim ve rahat bir þekilde hisselerimde bekliyorum nokta kadar moral bozukluðum yok.
Düþer de çýkarda.
Güzel günleri göreceðiz inþallah
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Allah zalimleri ýslah etsin..Ýnþha Allah güzel günleri görürüz, Baþkent kardeþim..
Yer Ýmleri