Tahminim hesap edemediði böyle bir ortamda bizim sütçüde düdüklenmiþtir .
Tahminim hesap edemediði böyle bir ortamda bizim sütçüde düdüklenmiþtir .
Degerli yatirimcimiz, Corana Virus ile ilgili piyasada yasanan dalgalanmalar bitene kadar Gun Ici ek alim limit kullanimina ve yeni kredili alima izin verilmeyecektir. Bilginize sunariz.
Bak hele þimdi gelen mesaja bak giren girdi zaten krediden ..... dipten aldýrmamakmý amaç
Ne duygusallýðý dostum, hangi duygusallýktan bahsediyorsun. Hem patrondan, spekten insaf bekleyen ben deðilimki, ben yasal çevçevede hakkýmý aramaya çalýþýyorum. Her yapýlana göz yumarak iþi patronun ya da speðin vicdanýna býrakan senin anlayýþýn. Afedersin ama kaba tabiriyle seninki tecavüz kaçýnýlmazsa zevk almaya bak gibi oluyor. Ya da gelinin ata binip ya nasip demesine benziyor. Þimdi tahta kapanacak korkusuyla her yapýlan þerefsfzliði sineye çekip yutkunacakmýyýz. Hem tahta kapanmadý da ne oldu, kaç kiþi þu duruma bayram ediyor. El insaf biraz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Sen aklýný kendine sakla siren efendi bukalemunluk yapma senin tuzun hep kuru olmuþtur canýmýz yanmýþ durumdayýz inceden ayar vermeye kalkma kýrabilirim seni bu güne dek ne olduðunu anlamýþ deðilim sen benden dahamý vicdanlsýn yoksa devletçisin kimin ajanýsýn söylede bilelim..Adam hergün acýmadan,merhamet etmeden bize 0.90 küsur krþlaradan arz ettiði ihlas holding hisse fiyatýný %10-20 düþürüyor paralarýmýz sigara dumaný gibi uçup gitti vicdanlý oluyor biz vicdansýz öylemi sen burada enaz konuþanlardan olursan bize iyilik yapmýþ olursun..Ýþine bak ileri geri konuþup tav etmeye çalýþma beni..Ben uzun vadeli yatýrýmcý olarak mücahit ören tarafýndan uðradýðým haksýzlýðý,zarlarý,maðduriyet dile getiriyorum senin gibi al satçý fýrsatçý deðilim keyifle bekle 0.20 krþlara düþecek alýrsýn kýna yakmayý unutma.
tabaný bile bozmuyor zalim müco 0.24 bekliyorum lavuk oðlu lavuk kim ne ektiyse onu biçer kafasý yetene..
Seninki boþ ham hayal bu yöntem kimseye bir fayda saglamaz. Bak etrafina yüzde elliden asagi düþen kagitmi var. Sana zorla hissemi aldirdilar, farzedelim mücoyu cezalandirdin sana zararlarini telafimi ettirecekler saniyorsun. Ayni seyleri tekrar etmeye gerek yok. Ben sana olabilecekleri soyledim.Hicbirsey elde etmeden kalýrsýn ortada. Burda binlerce lotu olan yatýrýmcý lar vardir aramizda elindeki ucbesbin lotun derdiyle saga sola saldirip durma.
Borsada durust namuslu spek patronmu var hepsi ayni her kagit aglama duvarina dönmüþ. Karþý cikacaksan bu adaletsiz düzene karþý çýk.
Yer Ýmleri