18 Mart Þehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Milletimize Kutlu olsun..Tüm þehitlerimizin ve gazilerimizin ruhlarý þad mekanlarý cennet olsun..Cümlesinden Rabbimiz olan Allah razý olsun..Dilerim ecdadadýmýza laik nesiller yüz yýllarca sekteye uðramadan hep yetiþir hep var olur..ÝnþhaAllah..Amin..
Bunlar boþ. Neler oldu neler moruklar ama 22 nisanda da bu ky satmayacak, herkes eþittir salgýnda ama adaletde baþkasýna kul olmakta eþit deðildir aþaðýda görülmekte
Son düzenleme : sýnýrlý sorumlu ky; 18-03-2020 saat: 12:35.
Deprem olur kiralar 2 katýna haydeee, patatesi soðaný bu millete 7-8 liraya yedirenler haydee , kolonya olmuþ 2 katý adam dezenfektanýn bile sahtesini yapar, Yani toplumda ********mi aramazsýn ahlaksýz vatan toplum düþmanlarý pislikler en büyük cezayý bulmalý bunlar ama buluyormu, bre iblis ne farkýn kaldý bunlardan ....
En son bir kibirli arkadaþ vardý 2000 bekliyorum diyordu 85 den almýþtý onada üzlüyorum halk bankta bir süre beraberdik ordan aldýðýnýn fazlasýný buraya býraktý
Ýhlaslar da düþmek için fýrsat kolluyormuþ...
Sayýn getto yorumlarý okuyorum fakat yorum yazmak icimden gelmiyor
2 hafta once bana birisi ihlas 43 kurus olacak deseydi ona derdimki has****** derdim hala inanamýyorum cok ters de kaldim kýprasmiya takatým kalmadý inanki saclarýna stresden ak düstu nasil bi cendereden geciyoruz
Ortalama dusurnek icin nakitim yok 68 kuruslar baba bedava geliyordu 43 kuruslara hala inanamýyorum
Yapacak birsey yok allah akýl sagligimiza mukayet olsun
Beklemekden baska bi care gorunmuyor borsa yatýrým araci filan degil insanlarýn parasýný sirketlerin bi guzel kullanma yerine donusmus.
Yorumlarýmýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir
Ý
Yer Ýmleri