Bence Çinlileri ile varýlan anlaþma doðrultusunda iblis kaðýtlarda hareket yapacak ama sonu muamma???
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence Çinlileri ile varýlan anlaþma doðrultusunda iblis kaðýtlarda hareket yapacak ama sonu muamma???
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
spek calisiyor,
Olaðan YAÞ toplantýsýnda çýkan kararlar: irtica ve terör ile mücadeleye devam...
O dönem de öyle nefret ederdim ki hatta ergenekon operasyonunu alkýþlayýp içimi soðuturdum.
Fakat durum anlaþýldýki vatansever komutanlarý yok etmeyi amaçlayýp ülkeyi parçalamak irticanýn ve terör örgütünün baþý fetönün fantezileriymiþ.
Tepeden týrnaða hepimiz(!) kandýrýlýk ama hâlâ da kandýrýlmaya devam ediyoruz.
Ýþid ne ise mevcut cemaatlerde ayný potansiyel söz konusu bunun samimi sempatizanlarýný tenzih ederim; Bunlar iktidarý ele geçirirse lider ve kurmaylarý bir süre sonra nasýl kafa kesme emirlerini savurup bunuda dine dayandýran fetvalarý en meþhur ilmihâl kitaplarýnda kaynak göstererek kan dökeceklerdir.
Dolayýsýyla gerçek islamla alakasý olmayan bu örgütler kabile reisinin dediði gibi çok tehlikeleridir.
Devlet baþda kuzgun leþte olmadýðý sürece bu risk sürecektir...
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Atik, benim 58 yýllýk izlenimlerim,gözlemlerim ve tecrübelerim seninde bahsettiðin yöndedir yoksa saf,naif,temiz inançlý müslüman kardeþlerimizle ne alýp veremediðimiz olabilirki bilakis tenzih ettiðimiz bu mübarek kadim dostlarla Allah'a giden mana yolunda ayný kervanýn saflarýndaki bireyleriz yani sapla samaný asla karýþtýrmamýz mümkün deðildir..Bahsettiðimiz canýmýzý yakan þahýs keþke inçlarýyla,savunduklarýyla, yaþamý,iþ hayatý,tavýr ve davranýþlarý,hal ve hareketleri,alýþ veriþlerindeki ve ticari hayatýndaki tutumu,el emin olmup olmadýðý,yatýrýmcýlarýna karþý samimi ve dürüst tutumu,hak, hukuk,adalat anlayýþý vb sorgulanýr ve çeliþkili olmasaydýda onu övgülere boðsaydýk methiyeler düzseydik ama malesef diyorum..Þimdi baþka bir sitede yorum yapan bir vatandaþýn kýsa ama net düþüncelerini kopyalýp burada paylaþýyorum...
.................................................. .................................................. .................................................. ....................
Adý:Yasar 1977
Armut dibine düþer hangi rahmetliden bahsediyorsun hýrgýz babanýn dolandýrýcý oðlu bunu ben söylemiyorum benim þahsi fikrim deðil bu güne dek yaptýðý vukuatlý icraatlarý söylüyor herþeyi aþikarca..Endex 80 bin ihlas 0.49-0.50 endexs 90- 92 bin ihlas fiyat 0.41 krþ bu daha bir haftalýk bilemedin on günlük hareketler..0.95 tl fiyattan 100 milyonlarca hisse arz etti þimdi arzu ettiði seviyelerin biraz üstünde dahada aþaðý düþermi endexle beraber olacaðý odur bu gidiþat onu gösteriyor yýllarca bekle dur bu merhametsiz zalimin hissesinde Spk neden göz yumuyor usulsüz iþlerine anlayan beri gelsin..ytd.
.................................................. .................................................. .................................................. ....................
Demekki insanlarýn canlarýný fena yakmýþ þirketler yöneten bir iþadamýndan bahsediyoruz art niyet olmadan yanýk yüreðimizle..
Yer Ýmleri