yap hareketini tahtacý ya çek 78e yada vurdur 86 ya![]()
yap hareketini tahtacý ya çek 78e yada vurdur 86 ya![]()
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Tahtacýnýn taktigi yatýrimci býkýp sattýk dan sonra götürüyor
Herkesde bu hisseden bi bok olmaz dedigi an göturuyor
Ýhevasa gayride gazetede yatýrimciyi dökmeyi basardi burda dokemedikce kuduruyor doktugu an ihlasda fisek ana burdaki yatýrýmcý tam diþli cikti hisse yerine para kazannadan satmam diyor tahtacida sattirmak icin mucadele ediyor filmin sonunu merak ediyorum
Tahtaci tam bir sinir küpü kuduruyor 80 den yukari goturemedikce ama eninde sonunda tahtaci pes edecek cok inatci bi yatirimci var burda
Yorumlarimin tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye deðildir
Ýheva 30 kurustan almayip 2 tl den alan varsa yatirim anlayisini gozden gecirmesi lazim
Ýhlas 80 kurustan almayip 4 tl den dune kadar 70 kurusda olan gazeteyi kim neden alacak hakkaren merak ediyorum
Tabi burasý borsa her sey mümkündür
Yorumlarý mýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye deðildir
Holding kuruþlarda kaldýkça yavrularýn hiç bir deðeri olmuyor dolayýsýyla enaz 2 lira ve üstü olursa yavrularda bu fiyattan alýcý bulur aksi takdirde diðerlerini de aþaðý çeker karþýlýklý iþlemlerle hacim boþ hacim üretirler
Bu hesaba göre holding çanaðý çömleði patlatmak zorunda. Ytd
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kibirli arkadaþým çok doðru söylüyorsun, tespitin doðru ancak biraz fazla bir küçük yatýrýmcý var ancak ky nýn bakýþý þu zannýmca üzerindeki biti keneyi atmýþ, çok pahalý bir kaat deðil ancak ihlasýn birde diðer yan kaatlarý gittiðini düþünüyorki haklý bir düþünce, fikriyatým o ki burda tahtayý kilitleyip býktýrma politikasý yapýlan bu ancak bu saatten sonra tahtanýn burda oluþu ky yarar çünkü toplamak bi yerde kalsýn mal kaptýrýrlar diye düþünüyorum
Al-Sat deðildir kimseyi etkileme çabasý gayreti deðildir yazdýklarým beni baðlar kesinlikle kendi düþüncelerimi yazdým
Vaybe aylardýr ne ayý yýllardýr bi ihlas formunu hic bu kadar boþ görmememistim
Demekki millet býkmýþ hisseden çýkmýþ
Demekki ihlasýn sýrasý gelmiþ bir cok kisinin ümidini kýrmýþ yine basarmýþ tahta yapýcý
Bir muddet sonra tüh ihlasda pis gitti kacirdik demeleri yakýn gorunuyor
Ben þunu anladýmki tahta yapýcý allem ediyor kallem ediyor kucuk yatýrýmcýya hissesini tiksindirip sattýrýyor
Yorumlarý mýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye si deðildir.
Yer Ýmleri