Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7283 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yap hareketini tahtacý ya çek 78e yada vurdur 86 ya
    sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. Tahtacýnýn taktigi yatýrimci býkýp sattýk dan sonra götürüyor
    Herkesde bu hisseden bi bok olmaz dedigi an göturuyor
    Ýhevasa gayride gazetede yatýrimciyi dökmeyi basardi burda dokemedikce kuduruyor doktugu an ihlasda fisek ana burdaki yatýrýmcý tam diþli cikti hisse yerine para kazannadan satmam diyor tahtacida sattirmak icin mucadele ediyor filmin sonunu merak ediyorum
    Tahtaci tam bir sinir küpü kuduruyor 80 den yukari goturemedikce ama eninde sonunda tahtaci pes edecek cok inatci bi yatirimci var burda
    Yorumlarimin tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye deðildir

3. Ýheva 30 kurustan almayip 2 tl den alan varsa yatirim anlayisini gozden gecirmesi lazim
    Ýhlas 80 kurustan almayip 4 tl den dune kadar 70 kurusda olan gazeteyi kim neden alacak hakkaren merak ediyorum
    Tabi burasý borsa her sey mümkündür
    Yorumlarý mýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye deðildir

Alýntý Originally Posted by kibirli Yazýyý Oku
    Ýheva 30 kurustan almayip 2 tl den alan varsa yatirim anlayisini gozden gecirmesi lazim
    Ýhlas 80 kurustan almayip 4 tl den dune kadar 70 kurusda olan gazeteyi kim neden alacak hakkaren merak ediyorum
    Tabi burasý borsa her sey mümkündür
    Yorumlarý mýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye deðildir
    Holding kuruþlarda kaldýkça yavrularýn hiç bir deðeri olmuyor dolayýsýyla enaz 2 lira ve üstü olursa yavrularda bu fiyattan alýcý bulur aksi takdirde diðerlerini de aþaðý çeker karþýlýklý iþlemlerle hacim boþ hacim üretirler
    Bu hesaba göre holding çanaðý çömleði patlatmak zorunda. Ytd

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alýntý Originally Posted by kibirli Yazýyý Oku
    Tahtacýnýn taktigi yatýrimci býkýp sattýk dan sonra götürüyor
    Herkesde bu hisseden bi bok olmaz dedigi an göturuyor
    Ýhevasa gayride gazetede yatýrimciyi dökmeyi basardi burda dokemedikce kuduruyor doktugu an ihlasda fisek ana burdaki yatýrýmcý tam diþli cikti hisse yerine para kazannadan satmam diyor tahtacida sattirmak icin mucadele ediyor filmin sonunu merak ediyorum
    Tahtaci tam bir sinir küpü kuduruyor 80 den yukari goturemedikce ama eninde sonunda tahtaci pes edecek cok inatci bi yatirimci var burda
    Yorumlarimin tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye deðildir
    Kibirli arkadaþým çok doðru söylüyorsun, tespitin doðru ancak biraz fazla bir küçük yatýrýmcý var ancak ky nýn bakýþý þu zannýmca üzerindeki biti keneyi atmýþ, çok pahalý bir kaat deðil ancak ihlasýn birde diðer yan kaatlarý gittiðini düþünüyorki haklý bir düþünce, fikriyatým o ki burda tahtayý kilitleyip býktýrma politikasý yapýlan bu ancak bu saatten sonra tahtanýn burda oluþu ky yarar çünkü toplamak bi yerde kalsýn mal kaptýrýrlar diye düþünüyorum
    Al-Sat deðildir kimseyi etkileme çabasý gayreti deðildir yazdýklarým beni baðlar kesinlikle kendi düþüncelerimi yazdým

6. Vaybe aylardýr ne ayý yýllardýr bi ihlas formunu hic bu kadar boþ görmememistim
    Demekki millet býkmýþ hisseden çýkmýþ
    Demekki ihlasýn sýrasý gelmiþ bir cok kisinin ümidini kýrmýþ yine basarmýþ tahta yapýcý
    Bir muddet sonra tüh ihlasda pis gitti kacirdik demeleri yakýn gorunuyor
    Ben þunu anladýmki tahta yapýcý allem ediyor kallem ediyor kucuk yatýrýmcýya hissesini tiksindirip sattýrýyor

Yorumlarý mýn tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye si deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by erah24erzincan Yazýyý Oku
    yap hareketini tahtacý ya çek 78e yada vurdur 86 ya
    þöyle laf dinle tahtacý
    sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •