Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Bu haber de yaptýklarý operasyonun Bi parçasý olabilir..
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Twitter, Telegram gibi platformlarda bir çok pazarlamacý ve bunlarýn þakþakçýlarý var. Ýnsanýmýz saf saf yatýrým yaptýkça bu tarz insanlar istedikleri gibi at koþtururlar. Habertürk haberini yapsýn ama ihlas grubundan önce haber yapýlacak yüz tane hisse çýkarýrým ben. Ayýp denen bir þey var yatýrýmcý 20 yýldýr rezil oldu sefil oldu bir zahmet twitten haber yapacaksan adam gibi açýk kaynak araþtýrmasý yapýp tüm hepsini haberleþtir yoksa ben art niyet ararým haberde.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
buda benimki ortalama ayný yerleri iþaret ediyor
gün-hafta-ay-dönem tüm bolinger bandlarý delindi
bunlarýn ortak noktasý 99 101 aralýðý idi
teste gelebilir tabiki amma
günlük formasyon hedefi hesabýnda ise
101-69:32 101+32: 133 gibi bir hedefi olmasý gerek
sýrada yýllýk bolinger üstband hedefi var kanýmca ytd
HERKES OLAMASINI ÝSTEDÝÐÝ HAYALLERE ÝNANIR
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Manipülasyonu habertürk yapmýyor mu. Hissenin 1liranýn üstündeki rakamý pahalý fiyat algýsý oluþturup yýllardýr 1li rakamlarýn altýnda olmasý gerekiyor nasýl çýkar dermiþcesine yorumlamasý manipülasyon degil midir. Yukarý hareketlerini prim, beklenti, parite gibi ekonomik deyimlerden uzak amiyane bir ifadeyle "zýpladý" þeklinde yorumlamasý son derece liyakatsýz ifadeler... Eminim ki bu aceleci ve acemi yorumlar büyük bir oyunun içinde olduklarýnýn göstergesidir.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çizgiler iyi de, o çizgiler ne derece yol gösterici olur bu tür kaðýtlarda bilemiyorum. Herhangibir haberde düþmedi... Yine altýna kaçýrmaz inþallah...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri