Oxijen'im kardeþim,eyvallah,saðolasýn,teþekkürler..Kendinize iyi bakýn..Hayýrlý akþamlar..Dilerim dediðiniz gibi güzellikler gerçekleþir..
Oxijen'im kardeþim,eyvallah,saðolasýn,teþekkürler..Kendinize iyi bakýn..Hayýrlý akþamlar..Dilerim dediðiniz gibi güzellikler gerçekleþir..
Ekran Alýntýsý.jpg
Kamuyu Aydýnlatma Platformu DuyurusuA+ A-
Özet Bilgi
Özel Durumlar Tebliði'nin 12-(4). maddesi gereðince yapýlan açýklama
Ýlgili Þirketler
[ANELE, ERBOS, INVEO, GEDIK, IHLAS, IHLGM, TUCLK, TCELL]
Ýlgili Fonlar
[]
Kamuyu Aydýnlatma Platformu Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 12-(4). maddesi gereðince yapýlan açýklama ekte yer almaktadýr.
Bu açýklamanýn MKK tarafýndan yapýlýyor olmasý ilgili kiþilerin, Teblið'in 12. Maddesi kapsamýndaki diðer açýklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarýný ortadan kaldýrmamaktadýr.
22102020 KAP Bildirim.pdf
Meþeciler hýzýný kesti yoksa 1.90 'a çoktan oturmuþtu.
Benim fikrim. Ytd
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baskýlayýp topluyorlarmý dersiniz iþin yoksa birde onlarý memnun et aç gözlüler ama dolandýrýcý Co'ya kim yakýn gelirse ya huyundan yada suyundan muhakkak etkilenip cüzdandan vazgeçtik kirli donunuda alacaðým diyor..Benim fikrimde ihlas gyo Hold. el firenini çekti gibi tabii ki þimdilik diye düþünüyorum..Hayýrlýsý neyse öyle olsun yeterki Rabbim olan Allah ol desin hemencecik oluverirde Mücahit Ören'nin ruhu bile duymaz..ytd..
Reisim bence bu tayfanýn üst düzey yöneticileri 70 krþlarda pozisyon aldý 90 kuruþlarda diðer elemanlarýna ilan etti. Spek bu sefer üçe beþe bakmadan tahtayý yukarý çekerken nominalin üstünde duramýyacaðýna inananlarýn malýný aldý. Ýnen kadar binen de oldu ama eskileri dökmesi yeterli geldi galiba silkelemer üç beþ kademe aþaðý ve birkaç gün oluyor .
Kap serileri yaklaþmýþ olmalý bence. ytd.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Can kardeþim,cümleten hayýrlý cumalarýnýz olsun..Düþüncelerin,fikirlerin oldukça mantýklý olmasý mümkündür yani katýlýyorum sizlere..Verdiðiniz bilgiler için teþekkür ederim Atik'm..Ýnþha Allah hayýrlý olur hakkýmýzda..Kendinize iyi bakýn ve saðlýcakla kalýn diyorum..Hayýrlý akþamlarýnýz olsun..Allah'a emanet olun..Unutmayýn seviliyorsunuz..![]()
Yer Ýmleri