ihlas yasal ciftlikbank diyoruz
ancak batirim yapar
bolundukten sonra 31 - 69 kurus bandina doner
ihlas yasal ciftlikbank diyoruz
ancak batirim yapar
bolundukten sonra 31 - 69 kurus bandina doner
Mrmrs im ne guzel muhabbet ediyor kah gulup kah kiziyorduk ne diyosun buraya ksdarmiydi yoksa? Yoksa devam mi ?![]()
-OLUMLU düþünmek ya da varsaymak için kendimizi ZORLARSAK,
-nasrettin hoca gibi YA GÖL MAYA TUTARSA,
- HEEE
-dunkof, 70 milyon lot toplamýþ, maliyet 1,269 dan ama bugün ise 4,5 milyon lot satmýþ 1,232 den,
Link: https://twitter.com/DemirerErgun/sta...467139/photo/1
-dunkof america, yarýn tavana kadar süpürür mü ACABA ?!
-çünkü, bu kadar mal toplamýþ, maliyeti yüksek, daha fazla mal toplamak için 4-5 milyon malý zararýna satmak, daha çok mal toplamak için MANTIKLI MI ?!
-GRUP, BEDELLÝLERLE 2,5 MÝLYAR TL SÖVÜÞLEMÝÞKEN ?!
-planlanan halka arzlardan gelecek SÖVÜÞLEMELERLE ?!
-ihlas finans borçlarýndan (el konulduðu 2001 den 20 yýl geçmesi ile… ) KURTULDUÐUNU ?!
-GERÇEKTEN, dadaþ formasyonlarýnda ÞEYL(kaya) GAZI için sözleþme ÝMZALAMIÞ OLABÝR MÝ ?!
-dediklerine göre 800 000 yeni yatýrýmcý gelmiþken( 10-15 tanesini ben çaðýrdým yeni HALKA ARZ lar için)
-büyük bir VURGUN için planlar ÇOK ÇOK BÜYÜK OLABÝLÝR MÝ ???!!!
-dikkat, yarýn Perþembe. Piston aþþa da deyiverirler ha
-SONRA BENÝM GÝBÝ 7 YIL MAL TAÞIRSINIZ !!!
Bugün bedelliye onay gelecek mi bakalým,mucoit hangi planlar peþinde.piyasinin en kötüsü ama arkasýnda koca bir devlet var..
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda mucoit gerçekten salak,aylardýr milleti dokmenin peþinde.oysaki biraz yukarý sürse zaten kimsecikler kalmaz,en baþta ben..
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cooook ayip cook mekan sahibi sana diyorumoyle hep bana hep bana olmaz... sonra ustune para verirsin benden dimesi
https://youtu.be/6wZlPbqK3Wc
Bu endexe zeval gelmesse, cekecek cile var spek, hep kucuk hesaplar yapiyorsun.
Ah be güzel kardeþim,o merhametsiz Sülün Osman'nýn seni .beni ,vatandaþý ve yatýrýmcýyý salladýðýný, düþündüðünümü sanýyorsun o vurgun peþinde tüm bedellilerden sonra çok daha can yakacaðý malümdur..Cumhur baþkanýnýn karþýsýnda o kadar masum ve naif oturuyorki sanýrsýnki bir dilim ekmeðe muhtaç gariban,mazlum,çaresiz,kimsesiz bir vatandaþ öylesine acýndýrýyor kendisini oysaki Cumhur Baþkaný tahmin edemiyor yaptýklarýnýn yapacaklarýnýn teminatý olduðunu yani yaktýðý canlarý söndürdüðü ocaklarý cümle alem biliyor ama ne yazýkki Devlet büyüklerimiz ne hikmetse görmemeye çalýþýyor..Sayýn Cumhur Baþkanýnýn güven onayýný arkasýna alarak Ankaradan mutlu ve memnun ayrýlýyor sonraki süreci takip edip bekleyip göreceðiz ..Anladýðým kadar spk bedellilere ve halka arzlara pek sýcak bakmadý o yüzdende bu þahsýn etekleri tutuþtu ve Ankaranýn yolunu tuttu ..Gerçek olan biþey var;zalime,hýsýza,dolandýrýcýya,arsýza destek verenler burada teþekkür name alabilirler ama ahir alemde iþleri zor çünkü orada aldýklarý teþekkür name için izahname isteyeceklerdir ve cehennem ateþine onlar içinde ayrýca yakýt atýlýlacaktýr ...
Yer Ýmleri