þimdi anlayamadým farzedelelim bende 100000 lot, kaç para yatýracaktým. yatýrmasam zaradamýyým.
þimdi anlayamadým farzedelelim bende 100000 lot, kaç para yatýracaktým. yatýrmasam zaradamýyým.
Son düzenleme : sterilizator; 23-02-2021 saat: 19:28.
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi saðlýklý sonuçlar doðurmayabilir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
89777 TL yatirmanin gerekiyordu.12 kuruþ ruchan deðeri ayrýldýðý icin eðer ruchanlari satmadiysaniz hisse baþý 12 kuruþ zarar ettiniz. Ana hissenin deðerinin düþmesinden bahsetmiyorum bile Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teþekkür ederi dostum
dostlarým bir güzel video buldum gülelim biraz
https://twitter.com/i/status/1364601527244120064
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi saðlýklý sonuçlar doðurmayabilir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
Yer Ýmleri