Bence de G.K. öyle tankerle kibritle olmaz cevahir ortaðým. Kanaatimce bu iþi çözse çözse senin deyiminle ya körükçü ya da uçan itfaiyeci çözer. Hatta ikisi birlikte hareket ederlerse daha iyi mi olur onu da bir düþünmek lazým.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Burdaki yorumlarý okuyunca ihlas holding ile ilgili tek bir yorum yok, boþ boþ yazýþmalar gereksiz alakasýz yorumlar, hiç canlarý da sikilmiyor bunlarý yazarken, tuhaf bir form
Sanki mübarek beyaz tahta (tophanede ilk açýldýðýnda tahtalar beyazdý) her tarafýndan bal akan ekonomik bir sürü bilgi belgesi açýklanan bir tahta
Ýhlas hissesinin gerçek hologramlý olaný elinde olsa þu hali ile Tuvalet kaðýdýnýn bile ondan daha pahalý ve deðerli olduðunu görür.
Bildiðin boþ boþ haber gönderen temeli ve tekniði olmayan gönderilen alým satýmlarýn boþ kandýrmacadan ibaret olan bir hisse
Biz ky adam gibi bu iþin peþine düþsek hem spk yý hem firmaya dava açabilecek hale gelsek bizler birlikte iri ve diri olsak
Ýçleri hisse dolu olan dolu Tankerleri Dodge leri pikaplarý genel kurula bir kiþi temsilci seçerek soksak bak bakalým neler oluyor
O gün gelecek ben o günü bekliyorum.
Sadece þahsýný baðlayan düþüncelerimi yazýyorum
Karþýmda kimse taraf deðildir taraf da almam
''Mercurry'' nickli þahýs uçacak kaçacak diye boru öttürüyor ama aksine,tersine esiyor rüzgar 1.20 tl den beridir malüm hisse fiyatý 0.83'ü gördü haftaya ne olur bilinmez..Hakkýmýzda hayýrlýsý neyse öyle olsun..Ytd..
Son düzenleme : wise stockbroker; 19-03-2021 saat: 23:03.
Görün bakýn Ýhlas,Emlakkonut gibi þirketler AKP nin oylarýný düþürmesine sebep olacaklardýr, ytd.
Adamýn 4 . 5 tane Borsada tahtasývar ama bir boh .Türkiye'ye faydasýyok .faydasýz bir iþ oðlaný .
Yer Ýmleri