-
Siren'm kardeþim,saðolasýnýz..Ben bu güne kadar yaptýðým yorumlarda hep Ýhlas grubunun yaptýðý þaibeli iþleri,soygunlarý dile getirdim durdum asla bu grubun hisselerine yatýrým yapanlarýn zarara uðramalarýna vesile olacak yorum yapmadým..Ben burada uzun vadeli yatýrýmcýyým ama mücahit Ören için Uzun vadelerin sýnýrý yok 20 yýl,30 yýl,40 yýl hep yatýrýmcýyý aðýna düþürüp soyup söðüþlemiþtir hep zarar hep zarar ediyor gibi gösteriyor þirketlerini ne devlete nede bize zrnýk koklatmýyor sürekli alavere,dalaverelerle cebine çalýþýyor baktýðýmýz zaman Bist þirketlerine bunlar gibisine soyguncusuna þaibeli iþler çevirenine raslamak mümkün deðil zaten bakýncada aþikar bir þekilde görmemiz mümkündür borsa endeksi 90 binden 158 bine çýkýyor þahsýn umurunda bile deðil hisse fiyatlarý yerinde sayýyor ama endex beþ yada on bin aþaðý gelincede vicdansýz zalim kuruþ muruþ tanýmýyor tüm borsa þirketlerinden önce %10 düþüyor daha ne kadar düþeceðide belli deðil onlardan baþka bir þirketin hissesi varmý 0.70 krþlarda zalim ne yapmaya çalýþýyor anlamýþ deðilim üstüne üstlük bedelli sermaye artýþlarýndan milyarlarca lira girdi kasasýna yaptýðý yaptýk çaldýðý düdük hesabý kimselerde dur be adam sen ne yapýyorsun demiyor bilakis korunup kollanýyor vatan haini herif..
-
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri