Geçen sene bir dev doðuyor deyip gayrimenkul pazarlayan %50 deðer kaybýndan sonra ortaliktan kaybolan ... utanmadan hâlâ insanlarýn aklýyla oynuyor.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oðlum bak, git uzaylý. Ýnsanlarý önce bedelliye girmeye teþvik ettin, sonra 1,20 - 1,40 arasýndan bu fiyata holding mi olur diye ihlas almaya teþvik ettin, þimdi durum ortada ve bir de utanmadan 0,73'ten kimse mal vermiyor deðil mi diyorsun. Ýnsanlarý bu kadar zarara soktun hala piþkin piþkin yazý yazýyorsun. Seni gidi pis pazarlamacý, yürü git adamýn canýný sýkma.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Hus unda geçmiþe doðru yazdýklarýný okuyunca gayet güzel bir pazarlamacý imiþ, görevini yapmýþ millete pazarlayip kaybolmuþ oda
Þahsen hus u severim, hiç unutmam 0,3x ler falan ihlas almýþým fakat 3, 5 krþ düþmüþ ihlas, hus'u göreceksin yazýyorda yazýyor, kalemide kuvvetli hani... iþte o an bende yazmalýyým dediðim andýr
Demem oki ihlas forumundaki deðerli insanlarla fikir alýþveriþinde bulunmama , güzel insanlar tanýmama vesile olan benim için çok deðerli biridir.
ihlasa gelince düþerde çýkarda... siz güzel insanlara birþey olmasýn![]()
Kabile reis nicesin yahu, bahar temizliði mý yapýyorsun? hiç sesin soluðun çýkmýyor.![]()
Oksijen benim kadar oðlun var mý?
Kullandýðýn pis pazarlamacý kelimesini de aynen iade ediyorum?
Ben de hatýrlýyorum bu o mercury mi.
Yýl 2019 ihlgm inþaat holding ile birleþeceðim ama inþaat holding daha deðerli o yüzden sermaye arttýracaðým diyerek %140 bedelli kararý aldýðý günden sonra baþlayýp birleþmenin sonuna kadar ve sonrasýnda patron birleþmeden gelen 329 milyon lotun 200 milyonunu 0,70-0,80 aralýðýndan satana kadar "gayrimenkul uluslararasý global bir þirket, artýk uluslararasý bir oyuncu, bir dev doðuyor" diye gazlayan bir mercury vardý sonra bir an da ortadan kaybolmuþtu.
ihlgm sayfasýnda da þirketi ve þirketi yöneten müCo yu eleþtirenleri spek elemaný olarak suçlayýp duruyordu.
Yer Ýmleri