Saçmalýyorsun...
Saçmalýyorsun...
Yatýrým yaptýðým, hissesini aldýðým hiç bir þirketin aleyhine konuþmam ve yazmam,
Yazarsam kendimle çeliþirim. Öyle ya o halde niye aldýn diye sormazlar mý?
yazmýyým yazmýyým diyorum ama gerçekten artýk çok sýkýyorsunuz insanlarý sn mercuruy59 artýk sizin yazdýklarýnýza güven duymuyor ben dahil hiç kimse sebebi ise söz verdiginiz halde yazmýyacagým diye foruma yinede yazdýnýz þahsen ben o kelimeyi söylesem asla burada sözümü yemeyi düþünmem eðer iyi niyetli iseniz býrakýn yazmayý .her kötü hesabý bozan ALLAH a havale edin .forumu tek baþýnýza domine ediyorsunuz emin olun bunu 96 kuruþken ihlas size dedim insanlarý kötü etkiliyorsunuz þuan 74 kuruþ sizden etkilenerek alan zavallý ky ne yapsýn ne büyük bir vebal hala neyin peþindesin yazýk býrakýn þu ky peþini ne entirikalar kýlýktan kýlýga girmeler yaaa böyle para kazanalacaksa içine tüküreyim o kazancýn kim bilerek veya bilmeyerek baþkalarýnýn degirmenine su taþýyorsa ALLAH dan karþýlýgýný fazlasýyla bulsun insanlarýn birikimlerine ailesinin rýzkýna göz dikenlere ALLAH fýrsat vermesin inþ ... býrakýn insanlar kendi özgür iradesiyle alacaksa alsýn satacaksa satsýn . grafik paylaþ teknik paylaþ destek direnç paylaþ emme baþka biþey paylaþmayýn lütfen yaw ALLAH için yetti artýýk kendi adýma sýkýldým sn mercry59 özellikle sizin sürekli gereksiz yazmalarýnýzdan varsa bildiginiz teknik bilginiz paylaþýn yoksa biþey yapmak zorunda deðilsiniz
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Ta kendisi hatta saða sola gözdaðý verip polemiðe girenlere dava açmakla tahdit eden...
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SATAÞMA OLDUÐUNDAN DOLAYI DÖNÜP YAZDIM.
"ne entirikalar kýlýktan kýlýga girmeler yaaa böyle para kazanalacaksa içine tüküreyim o kazancýn kim bilerek veya bilmeyerek baþkalarýnýn degirmenine su taþýyorsa ALLAH dan karþýlýgýný fazlasýyla bulsun insanlarýn birikimlerine ailesinin rýzkýna göz dikenlere ALLAH fýrsat vermesin inþ ."
CÜMLELERÝNÝZE BÝNAEN BÝR SÜRE YAZMAYACAÐIM.
etrafýmda bildiðim bir çok insan var bitcoin e geçen ve iyi para kazanan
öyleki yakýnda borsada kimse kalmayacak hýrsýzlardan yamyamlardan baþka. Allah belalarýný versin
Yer Ýmleri