Alýntý Originally Posted by relevans Yazýyý Oku
Çok haklýsýnýz. Ýhlas Finans'tan sonra bu tiplere halka arz hakký vermek son derece hatalýdýr. Spk bir sürü saçmalýk yapan bir kuruluþtur, zamanýnda Sabah gazetesini ikinci kez halka arz edeceklerdi fakat vatandaþlardan tepki görünce vazgeçildi. Spk ne yanlýþ yapýyorsa kasýtlý olarak yapýyor. Emsan ve Lio yaðýn tahtasý kapalý ancak bu firmalar hala üretim yapýyorlar. Latek de yönetim kurulu baþkaný vatandaþýn % 2,5 hissesi kalarak, bilançolarýný açýklamadý diye bahane uydurarak kapattý. Hisselerin çoðunu satýyor ama faturayý satan deðil alan küçük yatýrýmcýlar ödüyor. Bunlarýn hepsi tezgah ama kimse hatayý bilmeden yapmaz. Her hatanýn bir bedeli vardýr Ama kendilerine sorsan firma iflas etmiþ diyerek durumu kurtarmaya çalýþýyorlar. Bir tane doðru düzgün iþlerini görmedim. Ülkemizde hata yapanlarla ve hýrsýzlýk yapanlarýn ceza aldýðýna hiç rastlamadým. Yani bu olaylar gelecekte de yaþanacaðý muhtemel bir durumdur.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
sayýn relevans,çok haklýsýnýz aynen katýlýyorum sizlere 20 yýldýr borsada haksýzlýklar diz boyu ama ülkeyi yöneten þahýs malesef maðdur yatýrýmcý vatandaþýn sesini özellikle duymazlýktan geliyor tavrýný hep haksýzdan,zalimden,zenginden,güçlüden,dolandýrýcýd an,hýrsýzdan yana koymuþtur bu güne dek çünkü o da ayný yollardan geçip zengin olmuþtur yani demem o ki;''imam oturursa cemaat altýna kaçarmýþ''mücahit ören hepsinin açýklarýný gizli saklý ne varsa biliyor o yüzden fetö'den daha tehlikeli olan bu þahýsla uðraþamýyorlar yada bulaþmak istemiyorlar o da fýrsatý ganimet bilip köpeksiz köy bulmuþ deðneksiz geziyor astýðý astýk kestiði kestik ''Ali kýran baþ kesen'' misali gibi vesselam..Allah sonumuzu hayr eylesin..Not:Ayný zamanda bende LÝO Yað maðduruyum o hissede ne dolaplar döndüðünü çok iyibiliyorum önce 17 trilyonluk bedelli sermaye artýþýna izin veriyorlar sonrada bir ay içinde Kemal unakýtan'nýn olumsuz açýklamalarýyla þaibeli ve hileli bir þekilde iflas ettiriliyor arkasýnda binlerce yatýrýmcý maðdur oluyor..Koç holding (mustafa koç) þirketi alýp kurtarabilirdi ama sonra ne hikmetse vazgeçti ama dediðiniz gibi hala üretim yapýlýyor Lio yað markasý altýnda piyasada satýlýyor (þok marketlerde görmüþtüm)..
...

sayýn relevans,çok haklýsýnýz aynen katýlýyorum sizlere 20 yýldýr borsada haksýzlýklar diz boyu ama ülkeyi yöneten þahýs malesef maðdur yatýrýmcý vatandaþýn sesini özellikle duymazlýktan geliyor tavrýný hep haksýzdan,zalimden,zenginden,güçlüden,dolandýrýcýd an,hýrsýzdan yana koymuþtur bu güne dek çünkü o da ayný yollardan geçip zengin olmuþtur yani demem o ki;''imam oturursa cemaat altýna kaçarmýþ''mücahit ören hepsinin açýklarýný gizli saklý ne varsa biliyor o yüzden fetö'den daha tehlikeli olan bu þahýsla uðraþamýyorlar yada bulaþmak istemiyorlar o da fýrsatý ganimet bilip köpeksiz köy bulmuþ deðneksiz geziyor astýðý astýk kestiði kestik ''Ali kýran baþ kesen'' misali gibi vesselam..Allah sonumuzu hayr eylesin..Not:Ayný zamanda bende LÝO Yað maðduruyum o hissede ne dolaplar döndüðünü çok iyibiliyorum önce 17 trilyonluk bedelli sermaye artýþýna izin veriyorlar sonrada bir ay içinde Kemal unakýtan'nýn olumsuz açýklamalarýyla þaibeli ve hileli bir þekilde iflas ettiriliyor arkasýnda binlerce yatýrýmcý maðdur oluyor..Koç holding (mustafa koç) þirketi alýp kurtarabilirdi ama sonra ne hikmetse vazgeçti ama dediðiniz gibi hala üretim yapýlýyor Lio yað markasý altýnda piyasada satýlýyor (þok marketlerde görmüþtüm)..
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri