Gel vatandaþ gel. Pazar endeksi 2050, enflasyon % 50 ama maydanoz hala 60 kuruþ. Gieeell.
Gel vatandaþ gel. Pazar endeksi 2050, enflasyon % 50 ama maydanoz hala 60 kuruþ. Gieeell.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Madem öyle doðrularý sen yazda biz okuyalým hem sana ne kimin ne yazýp çizdiði okumaz ,katýlmaz geçersin hem sen deðilmisin mahmut paþa mallarý bunlar diyerek pazarcý aðýzýyla çýðýrtkanlýk yapan mal pazarlayan tekin adam deðilsin vesselam benim bildiðim insan dimdik elif gibi doðru olmalý kavak yapraðý gibi bir o yana bir buyana eteklerini savurmamalý...Siren+ Okijen= ayný kiþi olabilirsiniz belkide ikiz kardeþ çünkü ayný boþ faydasýz muhabetler ve fitne fesat geliþtirme çalýþmalarý...Bizim deðindiðimiz konular gerçek olan konular bunlarý biz uydurmuyoruz ...Adamlarýn 6 adet irili ufaklý þirketleri borsada iþlem görüyor içlerini þaibeli bir þekilde boþaltýklarýný nominal deðer olan 1 tl'nin yarý fiyatýna indirmiþ orada tuzaða vuranlara hayýr yok demiyor veriyor malý þimdide Ýhaas'ýn kanatlarýný yolmaya baþladý sonra verecek fýrýna afiyetle yiyecek halbuki oradaki para tüm yatýrýmcýlarýn parasý ama tavuðu yiyen mücahit Ören hazretleri bizim isyanýmýz bu haksýzlýklara yani balýðýn baþýda kuyruðuda ayný kokuyor..Þimdi senin keyfini kaçýran bu önemli konularla alakalý yorumlarmý.. Yanlýþ da olsa geçmiþ bir merhabamýz var o yüzden fazla yormayacaðým seni...
Son düzenleme : wise stockbroker; 09-12-2021 saat: 19:31.
Bizim uþaðýn kafa karýþtýsevcen onu ne güzel söyledin dicen gülüþüne kurban zeytin gözlüm dicen beni güldürdün dicen
Yahu sosyal medyada grafik paylaþanlar olmuþ burdada paylaþsýnlar söz bise demicemyahu alem bu insanlar lakin insan sevgisi var bende seviyorum þu 3 günlük dünyada deðermi birbirimizi kýrmaya..
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Ah wise dostum ahhh. Beni bir tek sen anlardýn ama sen de yanlýþ anladýn. Bir zamanlar bana akraba çýkacaðýz derken þimdi siren ile ikiz yaptýn. Senin canýn haklý olarak öyle bir sýkkýn ki kime ne diyeceðini þaþýrmýþsýn. Neyse olur böyle þeyler.
Diðer taraftan benim, bu küffarlarýn birþeyini savunduðum da yok. Adamlar çalmak için her yol-yöntemi deniyor. Ýçerden dýþardan. Bedelli ile, yeni iþtirak arzý ile, borsada yalan haber ile, manipülasyon ile ...ile, ile. Bunlara ek ve yetmezmiþ gibi bir de finans kurumlarýný iflas ettirerek çaldýlar, çalýyorlar.
Özsermayesi 57.5 milyar olan THY'nin 697 milyon hissesi var ama gel gör ki 1 milyardan az fazla özsermayesi olan bizim maydanozun 1 milyar 181 milyon hissesi var. Yani demem o ki çalýnan çalýnmýþ, yapýlan yolsuzlar yapýlmýþ burada yazarak kim senin benim sesimi duyacak. Birçok insan direk SPK'ya, reise, diðer kurumlara, þirketin kendisine yazýyor ama nafile. Þimdi arkadaþ gelmiþ iþtirakler birleþ-meli, ...-malý diye bir takým laflar atmýþ ortaya ya da akýl vermiþ biz yýllarýn yatýrýmcýsýna. E þimdi bunun gerçekleþme, uygulanabilme gibi bir ihtimali var mý sence? Eðer varsa onu da açýklasýn da biz de hak ve destek verelim. Elimizi taþýn altýna sokalým. Yok iþte. En kestirme yol böyle hýrsýzlarla yola çýkmamak, bunlarýn semtine uðramamak ama uðradýk bir kere ve nedense bunlarýn semtinde, pazarýnda aklýma maydanoz satýcýlarý geliyor.![]()
Oxijen'im,wise dostum diyorsun güzel anlýyorum çünkü bende seni öyle bilmiþtim ancak benim bildiðim kadim dostluk böyle deðildir..Ayrýca benim yorumuma istinaden tepki olarak yorum yaptýðýný düþündüm..Ben kimseye kýzýp darýlmam kolay kolay yarý yolda býrakmam seviyorsam pazara kadar deðildir yaralayýcý bir sözü olmadýðý sürece ancak insan ne oldu ne gitti ne bitti babýnda duyarlýlýk gösterir ne haber der sorar ben bunu açýkçasý bekledim ama bir hoþgeldin dahi demedin ..Önemli deðil ben fabrika ayarlarý bozulan cenaze gününde millet yas tutup karalar baðlarken o kahkaðalar atýp vursun davullar çalsýn zurnalar gün bu gündür deyip halay baþýnda halay çeken Siren'ebile kýzamýyorum çünkü Doktor'u bile üstüne varmayýn salýn çayýra Mevla kayýra demiþ
Tanýþýk olmasak da gýyabýnýzda hepinizi severim bundan emin olun..Daha ne diyeyim kývrak danslarý ve figürleri olan Siren'i bile seviyorum..
Takma kafana biz hala manevi kardeþiz sevgim ise süresizdir.. Selamlar .. Not:''Gelin tanýþ olalým iþi kolay kýlalým sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz'' demiþ Yunus Emre Hz.
Saðolasýn wise'm. Ayrýca sen de þunu bil ki biz de bugün baþka yarýn baþka deðiliz. Klavye delikanlýsý hiç deðiliz. Çizgimiz, yolumuz bellidir ve doðruluk, dürüstlüktür. Gel gör ki herkesi kendimiz gibi bildiðimiz için buralardayýz.
Ha bu ara hoþgeldin bile demedin diyorsun. Hayýrdýr wise dostum nereye gidip geldin de hoþ geldin diyeyim. Ýnan konu ne ise yabancý kalmýþým. Hele bi aydýnlatýver bizi. Selamlar..
Kardeþim,Ve Aleyküm Selam..Hayýrlý Cumalarýnýz Olsun..Boþver geçmiþi kurcalamak yerine geleceði kurgulayalým dostluk,kardeþlik adýna..Benden de selamlar..![]()
Ballý üyeyi cin çarptý kayýplardabak iyi niyet,dostluk,arkadaþlýk,kardeþlik adýna güzel geliþmeler var gel iki kelamda sen et yoksa pahalý maliyetli yatak lemonlar senindemi keyfini kaçýrdý o zaman maydanoz verelim
geeellllll çengelköy hýyarlarý bunlaaaarrrrr...
seviliyorsun..
Yer Ýmleri