Çakallar hala takozlama peþinde ama, 1,15 e kadar süpürme ve el deðiþtirme ile yeni bir ivme kazanacaðý umudundayým. Týpký ihyay da olduðu gibi... Bana göre bundan baþka kalmadý.Rast gele...
Çakallar hala takozlama peþinde ama, 1,15 e kadar süpürme ve el deðiþtirme ile yeni bir ivme kazanacaðý umudundayým. Týpký ihyay da olduðu gibi... Bana göre bundan baþka kalmadý.Rast gele...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Tez elden ihyayý yakalamasý lazým... Ýhyay hop hop hopluyor, zýp zýp zýplýyor. Kademelerinde mal yok. Ýhlasta da ortalýktaki serseri mayýnlar temizlenip, saðlam ellere geçerse yüzler gülecektir. Þu anda takoz amaçlý konulan 5-10 mly.lotlar inþallah yok olacaktýr. Saðlam bir operasyon gerekiyor...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ýnfo nun elinde 18 mly.civarýnda hisse olmasýna raðmen, an itibariyle 21 mly. civarýnda satmýþ görünüyor. Bu nasýl iþUmarým devre dýþý kalmýþtýr...Marbaþ, bank of alýcý görünüyor. Hayýrlýsý bakalým...
info aldýýný 2 kademee verior.daha ciddi alýcý lazým
Sevgili spek, bana biraz para lazim rica etsem tombul parmaginla tusa dokunur musun
![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Dokundu ve 1.15 krþ yaptý cep harçlýðýný kaptýn bakalým sevildiðini bil güle güle harca![]()
![]()
An itibarý ile cýtýbank yabancý: 52.707.120 adet, haftalýk artýþ: 10.624.315 adet, aylýk artýþ: 29.891.266 adet... Gazeteyi sollayýp, yayýn a kafa atacaðý günler elbet gelecektir... Þu an fiyat 1,12... Not ettim.
Yer Ýmleri