-
Sn.konyak,26 yýllýk borsa yatýrýmcýsý olarak böyle bir yanlýþ karara nasýl vardýnýz sizi etkileyen olumlu yaný neydi acaba çok merak ettim çünkü bizler bu hissede uzun vade taþýyýcý olarak yolunmadýk tüyümüz kalmadý da maddi ,manevi ve saðlýk anlamýnda neredeyse tamamýna yakýnýný kaybettik.. Bu hissede dönen gayri ahlaki,kirli,þaibeli soygunlarý,vurgunlarý cümle alem hatta Sn.Spk,Bist yetkilileri de biliyor fakat Mücahit Ören adýndaki sözde iþ insanýna,acýmasýz ,zalip,zerre kadar dürüst olmayan,din taciri patrona anlaþýlan kimsenin gücü yetmiyor çünkü bu þahýsýn çevirdiði fýrýldaklarla alakalý Cimer'e en az 14 kere þikayette bulundum ama benim þikayetimi nazari dikkate kesinlikle almadýlar þayet almýþ olup Allah rýzasý için hareket etmiþ olsalardý Ýhlas holding hisse fiyatýnýn hala kuruþlu rakamlarda deðil itibarlý,dürüst iþ adamlarýnýn þirketlerinin hisse fiyatlarýyla yarýþýr olurdu ..Ama madem Ýhlas holding hissesi alýp yatýrým yaptýnýz bana hayýrlý uðurlu olsun demek düþer..Ýnþallah bir adaletli baba yiðit insan bu þahsýn kulaðýný çekerde bu sayede cümle yatýrýmcýlar kazananlardan olur.. Allah bu soyguncu,vurguncu,dolar'cý,euro'cu,Foncu vatan hainlerini ýslah eylesin..ytd.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri