Dostlar siz hiç hissede olduðunuz için hissenin gitmediðini düþündünüz mü?koskoca hisseyi ky nim kitlemesi
![]()
deðiþik düþünceler deðiþik kafalar.
Endexin durumuna bakmakta fayda gördüm hep napiyir acep diye
Dostlar siz hiç hissede olduðunuz için hissenin gitmediðini düþündünüz mü?koskoca hisseyi ky nim kitlemesi
![]()
deðiþik düþünceler deðiþik kafalar.
Endexin durumuna bakmakta fayda gördüm hep napiyir acep diye
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Siren,sahi merak ettim sen kaç yaþýndasýn..Ya çok yaþlýsýn 80-90 gibi bunamýþsýn yada çok gençsin ama 1-2-3-4-5 tahtan eksik ..Her iki durumda çok zor bir durum Allah yar ve yardýmcýn olsun baþka kimselere yaþatmasýn.. Buradaki caný yanan maðdur yatýrýmcýlar sýkýntý içinde kývranýrken sen nasýl dalga geçiyor,kafa buluyor ve gülebiliyorsun.. Belliki sende kiþilik,karakter sorunu,problemi var..Yazýk.Ytd.
''Þirketimiz bünyesinde faaliyetlerine devam eden Türkiye Hastanesi, American Accreditation Commission International (AACI) akreditasyonu almaya hak kazanmýþ bulunmaktadýr.
Bu akreditasyon ile hasta güvenliði, tedavi kalitesi, personel eðitimi ve saðlýk hizmetlerinin sürekli iyileþtirilmesi gibi alanlarda uluslararasý kabul görmüþ kriterlere uygun faaliyet gösteren Hastanemizin baþarýsý tescillenmiþ oldu.'' diye .. Demek ki çaldýðýn paralarý Amerikaya aktarýyorsun yýllardýr kimlere çalýþtýðýn belli oldu conilerin biricik evladý..ytd.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................Borsada iþlem gören 6 þirketi hisselerinde þaibeli,hileli,kirli iþlemlerle borsa Soygunu,vurgunu,hýrsýzýzlýðý yapan Enveroðlu Mücahit ÖREN yukarýdaki açýklamasýnda Amerikalýlarýn takdirlerine,övgülerine,tebriklerine mazhar olduðunu ballandýra ballandýra anlatýyor adeta iyi bir Amerikalý Coni evladý olduðunu ,kabul gördüðünü sevinç çýðlýklarýyla ifade ediyor Vatan haini Türkiye düþmaný kaný,mayasý bozuklar yýllardýr maddi ve manevi Amerikaya çalýþýyorsun tüm biz Türk vatandaþlarýndan çaldýklarýný Amaricana bankalarýna kaçýrýyorsun niye sana yada þirketlerine göz boyamak için methiyeler düzmesinlerki ama unutma ahlaksýz insan ayný Amerika senin düþmanlarýný,Pkk,Ypk,...vb. eðiterek ellerine en geliþmiþ silahlarý verip Türkiye Cumhuriyeti Askerlerini kalleþçe sýrtlarýndan vurduruyor bu çeliþkiyi nasýl anlayamadýn yoksa iþine öylemi geliyor Kaos ortamýndan daha kolay çalýp,soyup Amerikaya kaçýrmak için..Allah seni ve aileni bildiði gibi yapsýnda bizlerden çaldýklarýný,gasp ettiðin alýn teri helal paralarýmýý yiyemeyesin..ytd.
Gençken çok enerjik olduðunuzdan demekki bahçenizdeki darýlara talep çok fazlaymýþ kolonya masraflarýný çýkarýrsan iyi birikim afiyet olsun.. ytd..
Enerjik ne kelime. Ben sadece pecete verirdim kolanya isteyen hiç olmadý
![]()
Endexi yakýn takibe devam...
Yer Ýmleri