pj fiyatn grebilen varm.I yatrm sitesinde aklanan fiyatlar dorumu.Daha nce yap kredi harici almadm iin soruyorum.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
pj fiyatn grebilen varm.I yatrm sitesinde aklanan fiyatlar dorumu.Daha nce yap kredi harici almadm iin soruyorum.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Ben yle soraym, ocak aynda ykb deki hesabmdan ykb fonu aldm, qnb hesabmdan da qnb fonu... ubatta ykb yi 1000 tl kar ile , qnb yi 1000 tl zarar ile sattm...
A) toplamda kar/zarar olmad iin hi stopaj denmez ( bu durumda iki banka nasl aralarnda anlap biri keserken dier iade edecek
B) ykb 100 tl stopaj keser, qnb zarar oldugu ii kesmez ama daha sonra devlet ykb zerinden 100 tl yi iade eder yl sonunda baka bir alacak verecek kalmadysa
C) baka bir cevap![]()
Aadaki adresten saat 22:00'den sonra kontrol edebilirsiniz. 0.99% yapm
https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonlari
Olay zdm
Gelir Vergisi Kanunu’nun 84. maddesine gre olay yle aklanmtr;
--verenler ya da vergi tevkifat yapan dier kiilerce kesilen vergi matrahlarnn toplu olarak vergi dairesine bildirme ilemi muhtasar beyanname ile yaplr.
--Muhtasar beyanname aylk veya aylk dnemler itibari ile dzenlenip verilebilir.
aylk dnemler;
Ocak, ubat, mart dnemi iin 23 Nisan
Nisan, mays, haziran dnemi iin 23 Temmuz
Temmuz, austos, eyll dnemi iin 23 Ekim
Ekim Kasm, Aralk dnemi iin 23 Ocak,
Vergi tevkifat yapacaklar:
- Kamu idare ve messeseleri
- ktisadi kamu messeseleri
- Ticaret irketleri
- ortaklklar
- Dernekler, vakflar ve bunlarn iktisadi iletmeleri
- Yatrm fonu ynetenler
- Gerek gelirlerini beyan etmeye mecbur olan ticaret ve serbest meslek erbab
- Zirai kazanlarn bilano veya zirai iletme hesab esasna gre tespit eden iftiler listede saylan demeleri nakden veya hesaben yaptklarnda, deme yaptklar kiiler adna belirtilen oranlarda tevkifat yapmaya mecburdurlar.
Bir bilinmeyen daha zld, rahata erdim, yoksa uyku tutmayacakt.![]()
Yer mleri