Originally Posted by paravarhuzurvar bir sorum var yoldalar ; yay fonu neden en dnk fiyattan satta bilen var m acaba Dn Amerika kapalyd. O yzden Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Ben sabahtan aldm biraz. Dler alm frsat. Sent from my iPhone using Tapatalk Tcd ve tte gzden dt nereye ykleniyoruz ufaktan ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Originally Posted by Mel1005 Tcd ve tte gzden dt nereye ykleniyoruz ufaktan ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi Benim gzmden den tcd. Ben yine tte aldm. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Dn Amerika kapalyd. O yzden Sent from my iPhone using Tapatalk ama bugn fiyatlanm
Originally Posted by paravarhuzurvar ama bugn fiyatlanm Yurtd fon fiyatlar iki deikenden oluuyor. Merkez bankas dolar kuru ve hisse seneti fiyat. Dn bizim piyasa ak olduu iin dolar kuru yansmtr fona. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Yurtd fon fiyatlar iki deikenden oluuyor. Merkez bankas dolar kuru ve hisse seneti fiyat. Dn bizim piyasa ak olduu iin dolar kuru yansmtr fona. Sent from my iPhone using Tapatalk teekkrler bilgilendirme iin
Amerikan vadelileri ufaktan toparlyor sanki. Nasdaq -0,90 dan -0,75 e ykselmi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Mel1005 Tcd ve tte gzden dt nereye ykleniyoruz ufaktan ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi Gzden dene yklenmek daha mantkl gibi , ama biraz daha gzden dmesi de beklenebilir tabi elinde olmayan iin
Forum Rules
Yer mleri