YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karl oranlar)
Originally Posted by NewsTR
Gelen yolcular ran da olan Trk vatandalar, zel seferler le getiriliyor 14 gn karantinada kalyorlar.
Bence 24 gn olmal karantina kuluka sresi artyor dnya da.
Tamam onu anladm da, uakta 12 ranl var deniyor, onlar da m Trk vatanda. Ayrca bir ekip gnder uakla, Tahran‚„da taramadan geir, phe grdklerin iin ayr bir kk uak gnder, onlar ayr bir uakla izole ekilde al getir. Bir de onlarn yannda ranllar da getirme. Yanl m dnyorum bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Byle diyor ayrca gelen yolcularn hepsi Trk, ran l kim diyor?
SHGM:Trk tescilli uaklar yolculu olarak ran'a sefer dzenleyebilir, ANCAK dn uularnda sadece Trk vatandalarn getirebilir. Transfer yolcu olsa dahi dnte baka milliyetli vatandalarn tanmas uygun deildir.
Gelen yolcular ran da olan Trk vatandalar, zel seferler le getiriliyor 14 gn karantinada kalyorlar.
Bence 24 gn olmal karantina kuluka sresi artyor dnya da.
Originally Posted by Cannnnn
Tamam onu anladm da, uakta 12 ranl var deniyor, onlar da m Trk vatanda. Ayrca bir ekip gnder uakla, Tahran’da taramadan geir, phe grdklerin iin ayr bir kk uak gnder, onlar ayr bir uakla izole ekilde al getir. Bir de onlarn yannda ranllar da getirme. Yanl m dnyorum bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Originally Posted by NewsTR
Byle diyor ayrca gelen yolcularn hepsi Trk, ran l kim diyor?
SHGM:Trk tescilli uaklar yolculu olarak ran'a sefer dzenleyebilir, ANCAK dn uularnda sadece Trk vatandalarn getirebilir. Transfer yolcu olsa dahi dnte baka milliyetli vatandalarn tanmas uygun deildir.
Farzet hepsi turk
Ucagi neden ankaraya indirirsin
ndir incirlik ussune
Orada karantinaya al
Yada ne bileyim diyarbakir ussune
Bu haberin bile piyasayi gerecegini nasil tahmin edemezler
Yer mleri