Bugn eksi gelecek gibi, ayrca virs ii olmasa oktan oda eksi yemiti ki bu olay dzelince aa gitme olasl yksek.
Gemi grafiklerini inceleyin ksa pozisyon iin uygun olduunu grrsnz fonun.
Ytd
Hangi periyodu uygun buluyorsunuz alm yapmak iin bu fonda?
Hangi periyodu uygun buluyorsunuz alm yapmak iin bu fonda?
Ortama gre ama t+2 olduu iin cuma gnleri sat yapyordum hafta sonunu deerlendirmek iin.
Bylece haftada 2 kez alm 1 kez sat yapabiliyorum tabiki seviyelere bakmak lazm bazen ters oluyor piyasa bekliyorum normal zamanda byle yapyorum.
Ortama gre ama t+2 olduu iin cuma gnleri sat yapyordum hafta sonunu deerlendirmek iin.
Bylece haftada 2 kez alm 1 kez sat yapabiliyorum tabiki seviyelere bakmak lazm bazen ters oluyor piyasa bekliyorum normal zamanda byle yapyorum.
Cuma sat yapnca ne zaman hesaba yatyor. Sal saat 14:30 da deilmi
Teekkr ederim. Bu ilemleri yapabilmek iin arac kurumla almak gerek. Aksi takdirde valr atacaktr.
Tte ye yatrm yapacak arkadalar gelinen seviyeler nedeniyle ok dikkatli olsunlar. Teknoloji hisseleri dzeltmeye balyor bana gre. Eer yakalanrsanz byk kayplara neden olur.
Yer mleri