Fon genel bir kavram..eriinde envai eit enstrman barndryor..Faizde, dvizde, altnda, endekste, hissede, yurtd da, petrol de herey konu ii..Konu d sayan zaten fonun adn bilir sadece getirisini gtrsn Ahmet ten Mehmet ten duyarak girmitir.. Byle bir ortam salamak mmkn m fon piyasasnda sadece alm satm konuulsun..
affnza snarak bizi bu hale getiren hisse senedi piyasalar deil mi? fon almlarn da bist e bakarak (fonun iindeki katlara) yapmyor muyuz? deiken fon yatrmcs isen bence biraz konumakta fayda var stadlar. Bouna gerilmeyelim bu gnlerde
Bugn satacaktm baktm cds sakin toparlar dedim ama cds ile alakas yok yarn kyorum kk kk kar gtrd adi kat, ne varsa satmtm geen sal bir tek bunu braktm ne aklsa benimkisi. Neye gre art neye gre eksi belli deil. Asla getiri ve gtrsn izah edemeyeceim fon almayacam kara listeme girdi. Yfv, opb, gpg, ipv benim kara listemde. SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Bu dnemde IPV gibi yerli eurobond fonlarnda kalnmazda girilmezde.
dlip ii skntya girdii ilk anda satp kurtulmutum. O ana kadar aylk 3 gibi getirisi oldu.
Yer mleri