daha nceden de sylemitim hava baharken maldan ayrlmal kken mala girmeli...biz dayanamyoruz sorun burda srekli maldayz
daha nceden de sylemitim hava baharken maldan ayrlmal kken mala girmeli...biz dayanamyoruz sorun burda srekli maldayz
virsten sonra insanlar gvenli liman olarak altna kayor anladk ama insanlar altna kaarken hazine tahvilleri neden der onu anlayamadm
stad karamsarlk deil zeletiribiz srekli maldayz dinlenmesini bilemiyoruz
ya da nerede dinleneceimizi bilmiyoruz
![]()
Yakn zamanda 119 destek seviyesi..Bunun altnda 117 ler mevcut..Bu iki deer arasnda oluacak fiyatlamalar trendi bozmaz.. Dzeltmenin ortalamalara yaknsayasayarak tamamlanmas endeksin yukar hareketlerinde daha salkl devam etmesine yardmc olacaktr..Gn ii sarkmalar olsada 119 stnde kapanlar bu anlamda nemli olacaktr..
Stop noktalarn beliryerek yatrm yapmak zarar minimize etmek iin olmazsa olmazdr.Bu nedenle gnlk ne olacana bakmak yerine stop belirleyerek, trend takibi ile devam etmek gerektiini dnyorum.Syg..
https://youtu.be/Y9MwefcfieU
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acc den bugn 0 ila -2 aras bekliyorum. En sonunda beni tcd ye geirtecek 😁 dnce de kazandrmyor knca da. Arkada ne serke fon bu, bu ne ileke trade, bu ne bohem la
Yatrm tavsiyesi deildir. tavsiye olarak deerlendirilemez. Her zaman kendi kararnz kendiniz veriniz.
Yer mleri