Originally Posted by aliserpil2005 Gncel fiyat dorumu hocam.tabloya gre 1.80 art gzkyordu.hesaba gre 0.50 gibi art olmu gibi 1.74% buldum, tahmine olduka yakn duruyor. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Originally Posted by eren2008 pj fonunda nasldr.Bistten etkilenmiyor sessiz sakin bir fona benziyor. SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi. erisinde TOGG' a dahil olan irketlerin hisseleri de mevcut, BMW hissesi de var TESLA hissesi de
Originally Posted by eren2008 pj fonunda nasldr.Bistten etkilenmiyor sessiz sakin bir fona benziyor. SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi. Oldukca tutarli bir fona benziyor. Aylik getirisi, 3 aylik/6 aylik getiriyle oranli duruyor. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Originally Posted by myfinans Gncel durum MB kur art 0,53 CDS boverin nemli olan tahvil faizleri Tahvil faizleri vadesine gre % 1,2 ila 3,2 yukar Bu durumda 0.7 ila 2.7 arasnda eksi gelmesi beklenir diyoruz. Trkiye CDS riski almamak isteniyorsa TDG ve TLE denebilir
Originally Posted by Kartal Sorun o deil hocam, senet ismini ilk stundan alarak grafik izdirmek. Ama Mustafa hoca zm konuyu. Mustafa Hocam, sanki IST: kullanmadan zmsn olay, ama nasl zdn anlamadm ben. Bi anlatsana.. Mustafa stadm gerek stad..Bilgi ve destei ile ok katk salyor topie.. Teekkrler stad..
Originally Posted by admustafa Bu durumda 0.7 ila 2.7 arasnda eksi gelmesi beklenir diyoruz. Trkiye CDS riski almamak isteniyorsa TDG ve TLE denebilir TDG ve TLE getirisine bakp bir fikir edinilebilir ama en yksek eurobond faizleri herhalde bizde deil mi? Ka oranla borlanan yabanclar bunlar acaba?
Originally Posted by admustafa Bu durumda 0.7 ila 2.7 arasnda eksi gelmesi beklenir diyoruz. Trkiye CDS riski almamak isteniyorsa TDG ve TLE denebilir DBH facias vard bugn Adamlarn elinde ne tahvili vard merak ettim. Nerdeyse -3 yapm. Bir ara alaym diye niyetlendiydim.yiki uzak durmuum.
Ziraat oranlar acklamad..19:00 kadar acklard hep
Forum Rules
Yer mleri