Borsann decei haftada GPG %8-10 hisse senedi alm. Borsa kt zaman da azaltmlard. Bu fonu yneten kii zerre anlamyor bu iten ve ok kt ynetiyor fonu. Habire de reklam yapyor, kar kan olursa engellerim diye tehdit ediyor twitter'da.
Borsann decei haftada GPG %8-10 hisse senedi alm. Borsa kt zaman da azaltmlard. Bu fonu yneten kii zerre anlamyor bu iten ve ok kt ynetiyor fonu. Habire de reklam yapyor, kar kan olursa engellerim diye tehdit ediyor twitter'da.
Daha srada Trkiye'de Corona virs vakalar grlme riski var borsa dan kayorum
RMX1851 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Param yok kafam rahat
Strateji belirleyip, stoplara bal kalarak borsa fondan ok daha risksiz..nk hareket kabiliyeti ok daha yksek..
yiki bu srete fonda yakalanmadm..Stoplarma sadk kalarak, kardan zarar ettim en azndan..
Piyasa ok krlgan, inallah ksa zamanda toparlar; aksi durumda fonda kalanlara ok byk zarar verir bu piyasa..
Ben aes fonuna perembe gn sabahtan sat girmitim yarn para elime geicek fakat bu sabah ki fiyattan m geecek ? Bilgisi olan var m bu konuda ? Yatrmc formunda talimat verdikten sonraki ilk fon fiyat hesaplamasnda kan fiyattan satlr diyor yani bu sabah ki oluyor deil mi ?
Cuma fiyatyla satar yarn hesaba geer. SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Virs ile ilgili ortaya kan durum sebebiyle FEDin Mart aynda faiz indirimine gidebilecei konuuluyor!
Arkadam da perebe sat verdi cuma fiyatndan hesabna sal geti, petrol benim tek kurtarcm oldu u dnemde biraz daha derse yeniden almay dnyorum. SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri