Fpk yi nerden bakiyorsun
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Fpk yi nerden bakiyorsun
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
haklsn elbette daha da debilir ama en aznda riski dk primli,rsi deerleri 70 zerinde almaktansa buralardan alp gerekirse bir mddet daha beklemek daha isabetli olacaktr.yalnz u aralar teknik hareketlerden daha ziyade haber aklar daha nemli u an gelecek ok olumsuz bir haber (bugn bistte olduu gibi) aniden olay terse evirebilir.umalm ki gzel haberler gelsin en bata u ann bulunmas ok iyi olurdu.
teekkrler bakalm henz kar resmiyete dklmedi,yarn petrol yine hafif de olsa yeil kalabilirse aes'e sat vereceim,daha nce de brent 54 lerdeyken aes aldm 3 gn kalp 58 civar sattm,geen hafta 50 lerden alp 53 civar sattm bu kez de risk alp al verdim dn aslnda 103 binlik al emri verdim ama 101 bin alm neden bilmiyorum.
tau fonuna gelirsek i bankasnn bist banka endeksi fonuymu,bu konuda uzman filan deilim ama basit gzlemim gnlkte bollinger bandnn dna kma yok lakin bandn hep diplerinde geziyor,muhakkak en azndan bant ortalarna doru hareket olacaktr,rsi deerleri 28 u an 30'un altna sarkm(kademeli almlara balanabilir seviyelerde) aada rsi 19 lu deere kadar deip ikili dip yapmak isteyebilir lakin haber aklar ok belirleyici ufak pozitif haberler bile buradan yukarlara gtrr bankaclk endeksini.
ben 1 ya da 2 gn sonu negatif kapanndan sonra bu fonu alabilirim rnein elimde varsa da katiyyen satmam bunun iin ok ge.
Fiba internet bank miASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri