basmadan nce aadaki linki sk kullannanlarnza kaydedip en azndan fikir aln. asla ytd
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=XTKJS
Aes - 3.63 dnk karn yarsn gtrd +3.6 ile ktm, dn sat vermitim. pv kk bir zararla dn ktm, endeks 93 bin olana kadar ppf.
SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
bu kriz bazlar iin byk frsat yaratacak...endeks 125 binden 99 bin altna indi imdi 90 binler hatta 88 binler konuuluyor ve trkiyede vaka says sadece 1...,italya kaplar kapatt abd hal ilan etti..borsalar -10 dler yayor ve biz sadece bu iten %30 zararla masadayz...sanyorum bu dler yannda %30 sevineceimiz rakamlar. dnyada herkes para kaybediyor nemli olan akl salmz...bu devran elbet dner hi bir d kalc deil umarm zararda olanlar ekran kapatp psikolojilerini koruyabilirler...Allah yardmcnz olsun
30 dolarn da altna gelirse %50 kadar daha alr ortalamay 40 dolar civarna eker beklerim artk stad, onu unuturum bir sre, ama hisse ve fonlarda ne yapaym ona karar veremedim, 80 binlere doru gider riskini alp en azndan yar yarya satsam m diyorum.
Aslnda temkinli almlar yapmtm ama birka kademe dtke almak ve eit okluu bana ok zarar verdi. Yine de ok alm saylmam aslnda toplam portfyn %12 kadar fon ve hisselerde. Bunun da %18 i zararda.
Yer mleri