kentuf 25/06/2004
Duhul
Jan 2004
İkamet
AKİNONYA ADASI
Gönderi
11,570
tahta yapanlar ARSAN TEKSTİL
aRSAN tekstil 5000 liralarda işlem görürken urfanın bayırından kopmuş gelmiş bir garson .Ve Meşhur tike restorantın Hem müşterisi hemde sahipleri arası kanka olan bu sitede bir çok kişininde yakından tanıdığına inadığım bay yasaklı biri.Adam bu çoçuğun garibanlığını bildiğindenmidir ,yüzünün temizliği ve saflığındanmıdır nedir .Gidip hesap açtırmasını ağzını kapalı tutarak bu kağıdı kendisi söyliyene kadar satmamasını söylemiş.Akrabalarından biri bizim iş yerlerinden birinde çalıştığından benim borsa ile yakından ilgilendiğimi bildiği için bana danıştı .GİT LEN DEDİM İŞİN NE SENİN DEDİM bozuldu çoçuk .Ama iki hafta sonra öğrendimki hesap açtırıp almış parası kadar .kağıt çok kısa bir sürede 35000 kadar çıktı .sonra bölünüp 7500 den 11500 kadardı sanırım yükseldi .bu çoçukta çok güzel bir yerde sattı .Ben peehhh olmuştum .Ulan dedim illlede bize tahta yı yapan demesi lazimmiş yoksa biz kısa sürede para kazanamayız.Ama çoçuğun ağzına sürülen tereyağının yavaş yavaş yerini acı biber aldığını öğrendim .

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri