Originally Posted by
exelsior
Þehmus arslan diyor ki herkes var ise bana karþý davasýný geri çeksin, aðýr cezada müþteki ise ordan ayrýlsýn ve hatta spk ya benim lehime mesajlar göndersin, dilekçe yazsýn ve hakkýmdaki tüm suçlamalar bir þekilde düþsün ve temize çýkayým.
Tüm bunlar gerçekleþirse, iþte o zaman namus ve þeref sözü vermiþ olduðum gibi kaçýrdýðým tüm varlýklýlarý lion ile birlikte tekrar borsaya getirebilirim ve maðduriyeti giderebilirim (de yeni þartlar altýnda bunu niye yapayým ki o zaman, zorundamýyým yani. Daðýlýn gidin... Ha ha ha ha haaaa.)
Bu vaat sözlerini kendisinden bizzat duyduk. Çok ve bol bol namus ve þeref sözü duyduk. Hatta ayný þeyleri son genel kurulda þehmusa vekalet eden Ömer ÖZMEN den de duyduk.
Hatta son genel kurulda birçok tartýþma yaþandýysa da yatýrýmcýlar iyi niyet daha doðrusu bir þekilde iþlerin yoluna girmesi için ses çýkarmadý. Mesela orda birçok hisse sahibi gönderdiði vekaletnamede bazý maddeler için olumsuz oy kullanmýþlardý ama hepsi olumlu gibi kayýtlara geçirildi. Sanki vekaleti göndermiþ ise direkt olumlu oy vermiþ saydýlar, halbuki vekaletnamelerde red oyu kullanmak istedikleri yazýlmýþtý. Faruk AKYÜZ orda toplantýyý idare etti.
Ýþin diðer yaný ise Þehmus un eþi Demet ASLAN bir avukat ve tüm hukuki süreçleri o yönetiyor. Yanýnda da birçok avukat daha var. Hukuki süreçleri çok iyi biliyor ve süreçteki diðer mevkileri çok iyi tanýyorlar. Hukuk sürecinde iþler öyle yürümez, hak adalet söz konusuysa herkese eþittir uygulanýr dediðinizi duyar gibi oluyorum. Amma vela kin çok ses çýkaran oldumu anýnda bir dava açýp susturuyorlar, yýldýrýyorlar. Bunu çok gördük. Birçok kiþi süreçte kaderine razý oldu gitti.
Diðer yandan açýlmýþ olan davalara baktýðýmýzda, davalar çok yavaþ ilerliyor. Dedikya süreci nasýl yöneteceklerini çok iyi biliyorlar. Þehmus sürekli davalara bir nedenle katýlamadýðýný belirtiyor. Mahkemeler erteleniyor. Konu tam bir ali cengiz oyunu içerdiðinden ve avukatlar da konularý sürekli baþka yerlere çektiðinden hakimler sürekli davayý eksik birþey için erteliyorlar.
SPK nýn tüm denetim raporlarýnda apaçýk ve kýskývrak bir þekilde yapýlan usulsüzlükler ve iþlemler kanýtlanmýþ ve belgelenmiþ iken karþý tarafýn bu kadar rahat olmasý hukuk sistemi içerisinde bir sýkýntý olup olmadýðýný sorgulamamýza neden oluyor. Var ise birþeyler ise sonucu nereye varýr elbet göreceðiz.
Vel hasýl halka arz ederek arazilerine arazi katan, kasasýný dolduran ar tarým þirketi iki sene sonra tüm bu varlýklarý alýp hadi bana eyvallah diyip gidebiliyor.
Ortada zarar eden bir þirket yok yani. Borsada zarara da ortak olunur ama böyle bir durum yok. Tam kelimesini seçmek gerekirse bu henüz tescillenmemiþ Organize Dolandýrýcýlýk ve hatta yaþanan birçok olay ve kiþiler açýsýndan ise henüz tescillenmemiþ Çete kurmaya kadar gidebiliyor. Mahkemelerin sonucuna göre durum netleþecek.
Bu arada ar tarýmýn araziler en son lion inþ. þirketindeydi, tabii duruyorsa. Ayrýca götürülen paralar fethiyede bir otelde tatlý tatlý iþletiliyor diye duyumlar da aldýk.
Yer Ýmleri