Hisseci amca düþünceniz nedir. Bu araziler ne oldu. Bir toplansak uðraþsak biraz
Hisseci amca düþünceniz nedir. Bu araziler ne oldu. Bir toplansak uðraþsak biraz
bende maðurlardaným. arkadaþýn yazdýðý gibi yazan çizenkalmadý. davalar ne oldu. hiç ses yok
o kadar arazi ne oldu ortak hareket etsek .bu araziler kaçacak olarak eski sahibi tarafýndan kullanýlýyor olabilir mi ?
tvitterde 2-3 gün önce görmüþtüm. artog davasý mart ayýna ertelenmiþ. Yani mart ayýna gün verilmiþ. hangi tokatçýnýn davasý bilmiyorum. þehmuz mu ali kemal mi panda ayhan mý yada hepsimi bilemiyorum. benim 4 sene önceden 1800 TL param yani 3 lira maliyetle 600 lotum var. þimdinin 5 bin TL si yaklaþýk ederi
spk artog hissesinde yasa dýþý iþlemler yapýldý diye yýllar sonra ali kemal tümer e ve mert eren ne yemek parasý ceza kesmiþ. alýn o cezayý münasip yerinize..............................
aynen çiftlik bank gibi soy, yok ol, sonra ceza .iyide ortada biþey kalmadý.
Bu it Ayhan ne hale soktu bizi halada milleti dolandýrýyor.https://www.facebook.com/groups/6025...2570090202832/
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar bir konuþalým , tartýþalým, hisselerimizi tek elde toplayalým. Bu bir tarým arazisi ise hareket edelim. Ya satalým ya ekelim.
Yer Ýmleri