Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 9/10 ÝlkÝlk ... 78910 SonSon
Arama sonucu : 76 madde; 65 - 72 arasý.

Konu: ARTOG - Ar Tarým Organik Gýda A.Þ.

1. Þehmuz Arslan yönetim kurulu baþkaný ve þirket eski sahibi kendisine ait olan ve arazilerin yerine geçebilecek olan lion inþaat a.þ. artog içerisine yeniden koyarak tahtayý yeniden imtiyazlý hak sahibi olarak açma niyeti vardý. Fakat kendisine açýlan davalar nedeniyle biraz geri duruyor. Ben kendisi ile bazý yatýrýmcýlar ile birlikte yapmýþ olduðumuz toplantýda bu tahtayý kendisinin þeref sözü vererek küçük yatýrýmcýlarýn desteklemesi birlikte açabileceðini söyledi ancak henüz bir adým atýlmadýðý görülüyor. Aldýðým bir duyuma göre lion inþaatýn þirketin içine arazilerin yerine konulmasýna sýcak bakmýþ eðer bir adým atýlýrsa bu tahta geri açýlabilir. Þehmuz Arslan'a ulaþabilecek olan varsa bu durumun sorulmasý gerekir. Diyarbakýr-Bismil'li kendisi muhtemelen o bölgede herkes tanýr.

2. Þehmus arslan diyor ki herkes var ise bana karþý davasýný geri çeksin, aðýr cezada müþteki ise ordan ayrýlsýn ve hatta spk ya benim lehime mesajlar göndersin, dilekçe yazsýn ve hakkýmdaki tüm suçlamalar bir þekilde düþsün ve temize çýkayým.
    Tüm bunlar gerçekleþirse, iþte o zaman namus ve þeref sözü vermiþ olduðum gibi kaçýrdýðým tüm varlýklýlarý lion ile birlikte tekrar borsaya getirebilirim ve maðduriyeti giderebilirim (de yeni þartlar altýnda bunu niye yapayým ki o zaman, zorundamýyým yani. Daðýlýn gidin... Ha ha ha ha haaaa.)

Bu vaat sözlerini kendisinden bizzat duyduk. Çok ve bol bol namus ve þeref sözü duyduk. Hatta ayný þeyleri son genel kurulda þehmusa vekalet eden Ömer ÖZMEN den de duyduk.

Hatta son genel kurulda birçok tartýþma yaþandýysa da yatýrýmcýlar iyi niyet daha doðrusu bir þekilde iþlerin yoluna girmesi için ses çýkarmadý. Mesela orda birçok hisse sahibi gönderdiði vekaletnamede bazý maddeler için olumsuz oy kullanmýþlardý ama hepsi olumlu gibi kayýtlara geçirildi. Sanki vekaleti göndermiþ ise direkt olumlu oy vermiþ saydýlar, halbuki vekaletnamelerde red oyu kullanmak istedikleri yazýlmýþtý. Faruk AKYÜZ orda toplantýyý idare etti.

Ýþin diðer yaný ise Þehmus un eþi Demet ASLAN bir avukat ve tüm hukuki süreçleri o yönetiyor. Yanýnda da birçok avukat daha var. Hukuki süreçleri çok iyi biliyor ve süreçteki diðer mevkileri çok iyi tanýyorlar. Hukuk sürecinde iþler öyle yürümez, hak adalet söz konusuysa herkese eþittir uygulanýr dediðinizi duyar gibi oluyorum. Amma vela kin çok ses çýkaran oldumu anýnda bir dava açýp susturuyorlar, yýldýrýyorlar. Bunu çok gördük. Birçok kiþi süreçte kaderine razý oldu gitti.

Diðer yandan açýlmýþ olan davalara baktýðýmýzda, davalar çok yavaþ ilerliyor. Dedikya süreci nasýl yöneteceklerini çok iyi biliyorlar. Þehmus sürekli davalara bir nedenle katýlamadýðýný belirtiyor. Mahkemeler erteleniyor. Konu tam bir ali cengiz oyunu içerdiðinden ve avukatlar da konularý sürekli baþka yerlere çektiðinden hakimler sürekli davayý eksik birþey için erteliyorlar.

SPK nýn tüm denetim raporlarýnda apaçýk ve kýskývrak bir þekilde yapýlan usulsüzlükler ve iþlemler kanýtlanmýþ ve belgelenmiþ iken karþý tarafýn bu kadar rahat olmasý hukuk sistemi içerisinde bir sýkýntý olup olmadýðýný sorgulamamýza neden oluyor. Var ise birþeyler ise sonucu nereye varýr elbet göreceðiz.

Vel hasýl halka arz ederek arazilerine arazi katan, kasasýný dolduran ar tarým þirketi iki sene sonra tüm bu varlýklarý alýp hadi bana eyvallah diyip gidebiliyor.

Ortada zarar eden bir þirket yok yani. Borsada zarara da ortak olunur ama böyle bir durum yok. Tam kelimesini seçmek gerekirse bu henüz tescillenmemiþ Organize Dolandýrýcýlýk ve hatta yaþanan birçok olay ve kiþiler açýsýndan ise henüz tescillenmemiþ Çete kurmaya kadar gidebiliyor. Mahkemelerin sonucuna göre durum netleþecek.

Bu arada ar tarýmýn araziler en son lion inþ. þirketindeydi, tabii duruyorsa. Ayrýca götürülen paralar fethiyede bir otelde tatlý tatlý iþletiliyor diye duyumlar da aldýk.

3.  Alýntý Originally Posted by exelsior Yazýyý Oku
    Þehmus arslan diyor ki herkes var ise bana karþý davasýný geri çeksin, aðýr cezada müþteki ise ordan ayrýlsýn ve hatta spk ya benim lehime mesajlar göndersin, dilekçe yazsýn ve hakkýmdaki tüm suçlamalar bir þekilde düþsün ve temize çýkayým.
    Tüm bunlar gerçekleþirse, iþte o zaman namus ve þeref sözü vermiþ olduðum gibi kaçýrdýðým tüm varlýklýlarý lion ile birlikte tekrar borsaya getirebilirim ve maðduriyeti giderebilirim (de yeni þartlar altýnda bunu niye yapayým ki o zaman, zorundamýyým yani. Daðýlýn gidin... Ha ha ha ha haaaa.)

Bu vaat sözlerini kendisinden bizzat duyduk. Çok ve bol bol namus ve þeref sözü duyduk. Hatta ayný þeyleri son genel kurulda þehmusa vekalet eden Ömer ÖZMEN den de duyduk.

Hatta son genel kurulda birçok tartýþma yaþandýysa da yatýrýmcýlar iyi niyet daha doðrusu bir þekilde iþlerin yoluna girmesi için ses çýkarmadý. Mesela orda birçok hisse sahibi gönderdiði vekaletnamede bazý maddeler için olumsuz oy kullanmýþlardý ama hepsi olumlu gibi kayýtlara geçirildi. Sanki vekaleti göndermiþ ise direkt olumlu oy vermiþ saydýlar, halbuki vekaletnamelerde red oyu kullanmak istedikleri yazýlmýþtý. Faruk AKYÜZ orda toplantýyý idare etti.

Ýþin diðer yaný ise Þehmus un eþi Demet ASLAN bir avukat ve tüm hukuki süreçleri o yönetiyor. Yanýnda da birçok avukat daha var. Hukuki süreçleri çok iyi biliyor ve süreçteki diðer mevkileri çok iyi tanýyorlar. Hukuk sürecinde iþler öyle yürümez, hak adalet söz konusuysa herkese eþittir uygulanýr dediðinizi duyar gibi oluyorum. Amma vela kin çok ses çýkaran oldumu anýnda bir dava açýp susturuyorlar, yýldýrýyorlar. Bunu çok gördük. Birçok kiþi süreçte kaderine razý oldu gitti.

Diðer yandan açýlmýþ olan davalara baktýðýmýzda, davalar çok yavaþ ilerliyor. Dedikya süreci nasýl yöneteceklerini çok iyi biliyorlar. Þehmus sürekli davalara bir nedenle katýlamadýðýný belirtiyor. Mahkemeler erteleniyor. Konu tam bir ali cengiz oyunu içerdiðinden ve avukatlar da konularý sürekli baþka yerlere çektiðinden hakimler sürekli davayý eksik birþey için erteliyorlar.

SPK nýn tüm denetim raporlarýnda apaçýk ve kýskývrak bir þekilde yapýlan usulsüzlükler ve iþlemler kanýtlanmýþ ve belgelenmiþ iken karþý tarafýn bu kadar rahat olmasý hukuk sistemi içerisinde bir sýkýntý olup olmadýðýný sorgulamamýza neden oluyor. Var ise birþeyler ise sonucu nereye varýr elbet göreceðiz.

Vel hasýl halka arz ederek arazilerine arazi katan, kasasýný dolduran ar tarým þirketi iki sene sonra tüm bu varlýklarý alýp hadi bana eyvallah diyip gidebiliyor.

Ortada zarar eden bir þirket yok yani. Borsada zarara da ortak olunur ama böyle bir durum yok. Tam kelimesini seçmek gerekirse bu henüz tescillenmemiþ Organize Dolandýrýcýlýk ve hatta yaþanan birçok olay ve kiþiler açýsýndan ise henüz tescillenmemiþ Çete kurmaya kadar gidebiliyor. Mahkemelerin sonucuna göre durum netleþecek.

Bu arada ar tarýmýn araziler en son lion inþ. þirketindeydi, tabii duruyorsa. Ayrýca götürülen paralar fethiyede bir otelde tatlý tatlý iþletiliyor diye duyumlar da aldýk.
    Hocam aðzýna saðlýk, hiç bir þeyden haberi olmayan benim gibi bir çok kiþi var. Umudunu kesmiþ mahkeme ile uðraþmayan, bu iþlere girerken kar ve zararý bilerek girip helalinden kazanmaktan baþka hiç bir derdimiz yoktu. Ama ne yazýktýr ki bize göre iflas ile sonuçlanan bir durum ortaya çýktý. Umudumuz sizler gibi çaba sarfedip sonuca ulaþan kiþileri görmek bizi mutlu eder. Mazlumun ahýný alanýn mutlaka bir gün hüsrana uðrayacaðý ise kesindir. Ben Rabbime havale ettim..

Eðer hükmet istese bir günde kayyum atayarak bu iþleri düzeltirdi. Bir çok þirketi bu þekilde kurtardý. Ama buradan da pek umut yok gibi. Sonuca ulaþmanýzý temenni ederim.

ZUK Z2121 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

4. cehennemi evlerindeki þömineyle karýþtýrýyorlar.

5. Reisicumhur boþ arazi býrakmayacaðýz dediydi , Þehmuzaða bizim arazileri deðerlendirir, bize faydasý olurmu[emoji848]

Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu alçak adam þimdi bu þirketi ayaða kaldýrmayacakta ne zaman kaldýracak.hain dursaydý tarým þirketi araziler þimdi paraya para demezdi. Peki arkadaþlar þimdi bu araziler ne durumda boþ mu duruyor.

7.  Alýntý Originally Posted by mustafakumbar Yazýyý Oku
    Hocam aðzýna saðlýk, hiç bir þeyden haberi olmayan benim gibi bir çok kiþi var. Umudunu kesmiþ mahkeme ile uðraþmayan, bu iþlere girerken kar ve zararý bilerek girip helalinden kazanmaktan baþka hiç bir derdimiz yoktu. Ama ne yazýktýr ki bize göre iflas ile sonuçlanan bir durum ortaya çýktý. Umudumuz sizler gibi çaba sarfedip sonuca ulaþan kiþileri görmek bizi mutlu eder. Mazlumun ahýný alanýn mutlaka bir gün hüsrana uðrayacaðý ise kesindir. Ben Rabbime havale ettim..

Eðer hükmet istese bir günde kayyum atayarak bu iþleri düzeltirdi. Bir çok þirketi bu þekilde kurtardý. Ama buradan da pek umut yok gibi. Sonuca ulaþmanýzý temenni ederim.

ZUK Z2121 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Bu þirket kesinlikle iflas etmedi, bu noktayý iyi anlamak gerekli. Kar eden bir þirket idi. Bir satýþ hikayesiyle þirketin tüm mal varlýðý el deðiþtirdi, patron ve diðerleri çekti gitti. Tabela halka arz dan ve sonradan satýþ yapan ortaklardan sonra hisseler þu an kimin elindeyse onlarýn kucaðýnda kaldý.

Hisseler þu an kimlerin elindeyseler bu hisselere dair tüm haklarý saklýdýr. Aytýlma hakkýndan tutun çaðrýya kadar yerine getirilmeyen tüm yükümlülükler hisseler þu an kimlerdeyse onlara karþý devam etmektedir. Pay piyasasýndaki senetler hamiline yazýlýdýr, elinde tutan hak sahibidir.

Olay o ki satýþ hikayesiyle ortalýk karýþtý patronlar birbirini suçluyor!!! ama malý varlýðý nerde kýsmýný hep geçiþtirme derdindeler.

8.  Alýntý Originally Posted by memoli555 Yazýyý Oku
    Reisicumhur boþ arazi býrakmayacaðýz dediydi , Þehmuzaða bizim arazileri deðerlendirir, bize faydasý olurmu[emoji848]

Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu tarlalarýnýn her sene ödenen devlet ödenekleri vsvsvs var artý ekilip biçilyor.

Sayfa 9/10 ÝlkÝlk ... 78910 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •