YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
XU100
Originally Posted by norþinli deniz hocam tuprþ, ekgyo ve krdmd mümkünse deðerlendirebilirmisin TUPRS MAVÝ ÜSTÜNE ATMADAN TEKNÝK OLARAK ÇÖP DEÐERDEDÝR KRDMD MAVÝ ÜSTÜNE ATMADAN ÇÖP EKGYO 2,10 ARA DÝRENCÝNE YAKLAÞTI
Originally Posted by Katip Deniz hocam Konya ve ýhlgm yi yorumlarmýsýnýz. KONYA KANAL ÝÇÝNE GÝRMEDEN BÝR CACIK OLMAZ BUNDAN IHLGM 1,46 ÜSTÜNDE POZÝTÝFÝM
Originally Posted by plan10 Hocam kfein bants rica etsem uygun olduðunuzda . KFEIN BANTS
Originally Posted by denizkiraz42 xu100 benim açýmdan aylýk kapanýþý 92.500 bin ya da üzerinde olmalý.
Originally Posted by denizkiraz42 xu100 dolar bazlý
Originally Posted by denizkiraz42 log uzun vadede kullanýyorum tamam üstad teþekkür ederim.
Tekkeyi Bekleyen Çorbayý Ýçer
üstad bide dgate bakabilir misin
Forum Rules
Yer Ýmleri