Borsa dip yaptý, yükselecek, az da olsa inancým var diyorsanýz; yada diðerlerine böylesini tavsiye ediyorsanýz, borsa yükselmeyecek demektir.
Borsa, ancak ve ancak tüm yükseliþ umutlarýnýn tükendiði, yada dünya alem teknik analizler ve vahiy-tiyocular yükselecek þamatasý yapsalar dahi, lanet olsun, olmaz olsun böylesi terör, savaþ, virüs, dolandýrýcýlýk kalleþliðine, tasarruf katilliðine; borsayý ne kendime ne de dost hatta düþmanýma bile tavsiye edemem diye içinize soðukluk gelip uzak duruyorsanýz artýk; iþte borsa o zaman yavaþ yavaþ toparlanýp herkesin gözü önünde yükselecek demektir.
Borsa, tüm inançlarýn tükendiði, lanetlendiði anda durulanýr, sakinleþir, herkesi davet eder, davete icabet yoksa yükselmeye baþlar.
Borsa, borsa bana iyi kazandýrdý, çevreme kendimi uyanýk, zeki, sözüne, müneccimliðine/kahinliðine biat edilir diye yýkýlmaz güven ve þiþinme duygularý oluþmaya baþlamýþsa, yakýnda þiddetle düþecek; sizse alimlik ermiþlik kibrinizden baþarýsýzlýðýnýzý kimseye itiraf edemeyip hala beyhude, ben þu muhteþem hisselerin ortaðýyým, beni mutlaka düþünecektir beyhude hayalperestliðiyle zerre þikayetçi davacý olma yollarýný dahi düþünmekten aciz kalacaksýnýz...

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri