Osmanlý Menkul danýþmanlýk hizmeti tamamen dolandýrýcýlýk yapýyor:
Önceki gün danýþmana telefonla, BÝST-30 hisselerinden Tüpraþ ve Petkim'in güniçi %10 civarý yükseliþinden neden beni haberdar etmediðini, özellikle hacimli alýþ/satýþlar için XU30 tavsiyesine ihtiyaç duyduðumu bildirdim; olur söylerim dedi.
Bir müddet sonra arayýp (önceki tavsiye ettiði SASA, VESTL, AKSEN, ASELSN zararlarýndan sonra) THYAO'yu almamý önerdi; grafiklerini inceledim, olmaz dedim.
Sonra tekrar arayýp HALKB yükseliþini önerdi, inceledim, ancak GARAN aldým. Danýþmaný arayýp, HALKB þiddetli anlýk yükseliþ tuzaðýnda, bu yüzden daha ýlýmý yükseliþ seyrindeki GARAN'ýn 6.76'dan 6.86'ya yükselmiþ olduðu hissesini satýn aldýðýmý, stop-loss koymadýðýmý, kendisinin tecrübelerine atfen düþüþ meyli hissettiðinde bana hatýrlatmasýný rica ettim. Merak etme, yükseliþ uzun vadeli gibi, BÝST-BANK'da genel olarak olumlu hava olduðunu , yine de düþüþü bana hatýrlatacaðýný temin etti. Saðdan soldan GARAN'ýn düþeceðini twitleseler bile, danýþman telefonunu bakledim. GARAN 6.92'ye týrmanýp ertesi akþam 6.79'dan kapandý, danýþmandan telefon gelmedi. Ben aradýðýmda utanmadan, bilahere daha tutarlý hisse yükseliþlerini haber vereceðini ve bu kez düþüþü mutlaka bildireceðini temin etti.
Bu Osmanlý Menkul danýþmanýnýn bana zararla neticelendirdiði 5.hisse.
Bilinçsiz deðil, emin olun kasden; birkaç günlük istikrarlý deðil, tepe tükeniþindeki hisseyi sana kakalayýp, zararýndan hem tatmin saðlýyor, hem de senden yoldurduklarýný sümen altý kýrpýþýyorlar.
Borsa yok, sadece müþteri/yatýrýmcý dolandýrma var. Gerisi (daha daha derini, arayýþý) tamamen yalan, sýfýrlanýncaya dek!..
Her hareketin (ne kadar teknik de olsa), vay demek uyanýk sensin bahanesiyle cezalandýrýlýyor, aleyhine çevriliyor. Borsa hisse stok tuvalet kaðýtlarý sadece ama sadece uyanýk bilgili geçinenleri aldatmak üzerine kurulu. Tüm bu aldatýlan uyanýk ukelalar ise, aldatýldýklarýný itiraf etmeyi dahi kibirlerine yediremeyip, tenezzülsüz üç kuruþluk dünya hevesleri neyime ki, ben ebedi cennet saadet felahý yatýrýmýnda ölünceye, hatta kýyamete dek geliþiyorum avuntusundalar, efsunlu uyurgezerlik zombiliðindeler.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri