Din tüm dünya toplumlarýnda vazgeçilemez bir hizmet kurumudur; bu kurumu bizdeki gibi devlet desteklemese özel baðýþlarla dahi varlýðýný sürdürmekte ve ihtiyaç duyulmaktadýr. Ben sadece dinlerdeki kafir münafýk cihat-haclý seferleri zýtlýklarý katliam söylemlerini kritik ediyorum. Teist ateist dinli dinsiz ateþe tapan puta tapan keskin çatýþmacý ayrýmcýlýðý deðil, herkeste öyle böyle doða yada dogma din ve allah inancý olduðu kanatindeyim (2 yýllýk AÖF Ýlahiyat ve Arapça diplomam var); ukela kaprisli insan, aczini ve haddini bilmeli...
Sitenin sansürlemeye gerek görmediði (ancak talep ederse kullanmam) birkaç muðlak kelime ve arapça-türkçe anlamlarý: Ýbni-kahraman=Kahraman-oðlu-kahraman, Ýbnillah=Allah-oðlu/Ýsa/Ýnsanoðlu, Ýbnirospu=Raspa/hatun/oðlu.
8-10 yýl önce Kuþadasý'da ikamet ederken yazlarý hemen hergün 3-4 saat molasýz kulaçlý yüzüyordum. 25 yaþlarýnda bir delikanlý görmüþ, benimle arkadaþlýk etmek isteyip telefon numaramý istedi, verdim. Ancak sonra SMS mesajla cinsel tercihimi sorunca biraz pimpiriklenmekle beraber; fitness hatunlarla haftada aþýrýya kaçmadan 1 saatlik beraberliðe hayýr demediðimi; ancak asayiþ berkemal çerçevesinde her türlü gay eþcinsel travesti iliþkilerine de, beni tacizkar rahatsýz etmemeleri koþuluyla hoþgürüyle karþýladýðýmý belirttim. Gittikce asabileþen, taciz, tehdit, hakaret, küfür içeren SMS'ler gönderince; bu mesajlarý arþivlediðimi, kesmezse savcýlýða þikayet edeceðimi bildirmeme raðmen, tamgaz devam etti. Hülasa, savcýlýk þikayetinde bulunup, karþýlýklý SMS'lerimizi teslim ettim. Bu ibni-kahraman delikanlýmýz, kadýn-erkek savcýlar ve hakimlere de, beni neden sevmiyorsunuz bahanesiyle hakaretler yaðdýrýnca, yüksek meblaðlý para cezasýna çarptýrýlmýþ; ödemeyince de savcýlýk, hapis talepli mahkeme kamu davasý açmýþ.
Lütfen bahane arayýp uydurup, ona buna kiþisel hakaret tehdit kýþkýrtma yapmayalým; benim genellemeyle felsefik (4 yýllýk AÖF Felsefe diplomam var) içerikli yorumlarýmý saptýrmayalým. Kaldý ki bu sitelerin kurucu, denetçi, sansürcü organlarý var; yanlýþ yapanlar öncelikle bu mercilerin tarafsýz müdahalesine baþvurmalý, olmazsa kaymakamlýk hakem heyetlerine þikayet edilmeli; daha da olmadý savcýlýk kamuyu rahatsýzlýk müþteki taraftarý olunmalýdýr... kanatindeyim. Aksi takdirde, kiþisel (teist ateist dinLÝ dinSÝZ ateþe/puta tapan vb) düþmanca katagorileþtirmeyi tehdit ve hakaret addeder, kendim yazýlý yorumlarý kanýt gösterip dava açarým. Ben kimsenin sayfasýna gidip, beðenmediðim hususlarý, site yönetimine þikayet yerine, kiþisel hakim-savcýymýþcasýna kiþisel müdahil kaprislerine kendimi kaptýrmýyorum. Gerekli addedersem anayasa ve hukuk çerçevesinde aleni þikayet ve dava kurumlarýnýn kamusal muhakemesine sunuyorum.
BTCTR, ETHTR rekor üzere rekor kýrýyor. GARAN, ISCTR gibi banka hisseleri yerlerde sürünürken SAHOL, KCHOL, (bilhassa) SASA (4 yýl önce 85Krþ, 1 yýl önce 5TL iken þu aralar 32TL) çok ciddi yükseliþler kaydediyor. Hatta DOHOL günsonu yarým saatini %4-5 zýplayýþla kapadý. Ah nerde beni kayýracak bir danýþman!..
Emeklilerin türkiye ve dünya hostel gezginci sportmen misyonunu teþviklemeyen, desteklemeyen, aksine engelleyen: Ey, þirk þirket organ organizma, aile okul iþgören organizasyonu koþulmaz, yegane kalleþ kadim külüstür yað fýçýsý bok çuvalý ossuruk tulumu hepobur kýyamet felahçýsý tenezzülsüz nirvanacý kalleþ fýrýldak ibnirospu!.. Lanet olsun sana, allah belaný versin...
[https://github.com/mnihatyavas, https://mnihatyavas.wordpress.com/]

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri