Hep tokat hep tokat
Sonunda son düzlüðe çýktýk...
Birimiz düþecek bakalým hankimis..?
Hep tokat hep tokat
Sonunda son düzlüðe çýktýk...
Birimiz düþecek bakalým hankimis..?
Sayýn afc881, cevabýnýz ve paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim!
Sayýn afc881,
sizi rahatsýz etmek istemezdim, fakat Internetten gimsanýn son durumuyla ile ilgili bir veriye ulaþamadým. Bir geliþme varmý? Teþekkür ederim, yeni yýlýnýzýda bu vesileyle tebrik ediyorum.
Teþekkürler. Rastgelsin Inþaallah
Sayýn afc881, Libyada iþ yapan türk yatýrýmcýlarla ilgili müsbet geliþme(yanlýþ hatýrlamýyorsam atac orada iþ yapýyordu...ve arap baharýnýn sonucu gereði, iþler yarým kaldý ve Libya ödeme yükümlülüklerini yerine getiremedi...atac grubu gimsan gedizi müteselsil kefil yaparak-gayri hukuki- varlýklarýný hipotek olarak verdi...)...gimsana olumlu yansýma ihtimalini nasýl görüyorsunuz?
Saygýlarýmla
Sayýn afc881 sizde olmasanýz bu tahtayla ilgili olumlu veya olumsuz hiçbi habere sahip olamayacaðýz öncelikle bütün madurlar için size teþekkür ederim..son zamanlarda olumlu veya olumsuz bi geliþme varmý kaðýt hakkýnda?kap bildirimlerinde bi açýklama var borsada iþlem görmeyen tipe dönüþüm diye acaba bi el açýktan topluyor olabilirmi?takas derinliði görebilen varsa bizi aydýnlatabilrmi?þimdiden teþekkürler
Toplanýp toplanmadýðý maalesef anlaþýlmasý en güç konulardan biri.
4 seneyi aþkýndýr iþlem görmüyor ve yAklaþýk 8 sene sonrA arazinin usulsüz geçtiði SPK tarafýndan da teyit edilmiþ.
Hala bekliyorus.
Bakalým neolucekkk...
World reset yaklaþýyor
Merakla bekliyorus
Yanlýþ zamanda yanlýþ ülkede yanlýþ mecrada dolaþmýþýz...
Utanýyorum 23 yýllýk sabýrla hala 2 dudak arasý beklemekten.
Bu ülkeye ilkokul bile fazla nokta...
Yer Ýmleri