Þu þahýslarýn açýklama yapmasýndan bile mutluluk duyan kalbi ve vicdaný temiz küçük yatýrýmcý arkadaþlarým var. Bunlar deðil mi borsa kotundan çýkarýlacaðý gün borsaya faaliyete baþlamak için 1 ay ek süre isteyen yazý gönderen. Borsa da kabul etmedi çekti fiþini. 1 ay ek süre isteyen adam hesabýný yapmýþ iþleri o süre zarfýnda yola koyacaðýný hesap etmiþ olmalýdýr di mi. Ama bakýn 1 yýl oldu ve hala hiçbirþey yok. Lütfen bunlarýn sözüne gönderdikleri bir kaðýt parçasý açýklamaya inanmayýnýz. Bunlar nitelikli dolandýrýcý. Sanmayýn ki bu açýklamayý da kendi içlerinden gelerek gönderdi. SPK talep etti açýklama istedi ondan yazmak zorunda kaldýlar. Ben mümkün mertebe durmadan þikayet ediyorum. Bimer, Cimer hepsine belli aralýklarla yazýyorum. SPK cevaplýyor kendince, ardýndan yine þikayet ediyorum. Sizde yazýn býkarlar belki gerçekten bi hareket yaparlar. Unutmayýn borsada güvenilmeyecek kiþiler olarak ilk sýrada bizimkiler var. Dava açacaðým yakýnda, dava harcý ödemem lazým onu toparlýyorum. Yönetim kurulu üyelerine Pýnar ve Güllü Uslu da dahil alayýný davalý tarafa yazdým. Benim çoluk çocuðumun rýzkýný onun çoluk çocuðu yiyorsa onlar da taraftýr bu iþte.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ciddi satýcý varsa arasýn..
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
63.000 lot var bende murat bey 15.000 tl.
0538 817 28 59
patronunuz müjdat eðer sizi seviyorsa son bir kýyak yapýp gen yatýrým ýn yüzde 93 olan payýný bir baþkasýna devrederse jenaratör de olan payýný devrettiði an bu hisseler de gelecek olabilir aksi halde bitti bu iþ hisse çöplüðüne gitti ayný çbs boya çbs prantýþ gibi tüm gen hisseleri çöp oldu eðer patron son dakika hamlesi yapmazsa bu iþ böyle
Yer Ýmleri