CEMTS Solo 2020/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 90184853 Yýllýk Deð%:115
CEMTS Solo 2020/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 90184853 Yýllýk Deð%:115
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Grafiðin güncel hali aþaðýdaki gibi.
Bugünkü kapanýþ takoz üst bandýný ihlal ederek kötü bir sinyal verdi. Düþüþ devam ederse 11,90 civarýndan geçen trend çizgisi (takoz alt bandý) kuvvetli destek. Bilanço haberi kan kaybýný durdurabilirse mavi renkli düþen direncin geçilip geçilmediðini takip edeceðiz.
Büyük resime baktýðýmýzda pandemi dibinden beri tüm yükseliþler hacimli düþüþler hacimsiz gerçekleþiyor. Yani teknik olarak umut vaad etmeye devam ediyor. Yarýn bilançonun nasýl fiyatlanacaðý orta vadeli yönümüzü de tayin edecek.
![]()
Bilanço çok güzel, 14.1 larda pozisyon alýp geçen hafta 14.6 larda çýkmýþtým. Açayým bir bakayým bugün fiyata dedim. 13.31 bu bilanço beklentisi hiç etkilenmemiþ mi bugün düþüþü anlamadým. Yarýn çok yüksek açmaz ise hissede pozisyon açmaya talibim![]()
Düþüþ hissenin suçu degilki. Abd ile dans macrona boykot derken herþeyi çay atarak çözmeye kalkinca hisse ne yapsin. Ama haklisin . Bilanço güzel gecen haftanin yuzde 10 altinda fiyat. Alirken kazanmak lazim
Aynen dediðiniz gibi...
Þalter atmasýn, fakirin....Herkese dalýyor.
Sonrada olan oluyor, Yabancý fonlar voltalýyor.
Döviz rekor kýrýyor, Dolarla'mý çalýþýyorsunuz deniyor.
Giren girdiðiyle kalýyor...
Tahta Cuma kapanýþa doðru bilanço hazýrlýðýný yapmýþtý,
Gel gör ki, tahta bu gün kim vurdu ya gitti.
YTD...
ilk çeyrek 15 milyon
2.çerek 25 milyon
3.çeyrek 50 milyon kar.müthiiþ performans
yýlsonu kar rakamý 150 olur mu acaba))))
Seviyorum seni cemts
Yer Ýmleri