Umre ziyaretinden dönen vatandaþlar, Konya'da karantina altýna alýndýklarý öðrenci yurdundan kaçmaya çalýþtý. O anlar vatandaþlar tarafýndan cep telefonu kamerasýyla kaydedildi.
Umre ziyaretinden dönen vatandaþlar, Konya'da karantina altýna alýndýklarý öðrenci yurdundan kaçmaya çalýþtý. O anlar vatandaþlar tarafýndan cep telefonu kamerasýyla kaydedildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Niye kacmaya calisiyorlarmis? Hastalik kapmasinlar diye mi?
O deðil de Fed in onca hamlesi de güme gitti ,yaramadi.Dün aciklamasaydi yine en kötü burda olurdu zaten piyasalar.Bari paketi geri çekseler de ortalýk sakinlesmeye yakýn tekrar sürseler .![]()
Mal alýnca saldýrý baþladý..Güzel......
.
.
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
TAV'in babasi ADP %16 dustu bugun. 182 eurodan 78 euroya indi 1 ayda. TAV hisse almiyor olsaydi canimizi cikaracaklardi.
Þimdiye kadar zarardayken sat/al yapmadým ama daha da dusecege benziyor borsa.Üstelik dur durak da bilmiyor.
Þimdi zararý azaltmak için yapmam gerekecek ama ani yukarý çýkýþlar olursa iyice terste kalmak istemiyorum.Ful maldayim ortalama dusuremem.
Bu ýþte baþarýlý olan ortaklarýn stratejisi nedir,malýn ne kadarýyla bu iþi yapiyorsunuz ve baþarý oraniniz iyi midir?
Aslýnda ne kadar zararda olsam da yat üstüne unut kimildama diyorum ama bir kismiyla trade mantýklý olabilir.
Borsayi takip etme.
Yer Ýmleri